PR CUAET
-
Добрый день, я уверена это тут уже обсуждалось но хотела уточнить Я получила PR со своим коммон ло партнером, но потом мы разошлись и я вышла замуж за другого человека Могу ли я подать сейчас своего мужа по reunification?
-
Я подала заявку в січні сама і мені ніякого номера не приходило
-
Тимчасовий? Нам його надали коли я відправила додаткову оплату (бо я заплатила тільки за одну людину, коли подавала аплікацію, а треба було за дві) через веб форму.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
На основании какой программы если нашей в списке нет??
-
И так же для пиара?
-
Ні той, ні інший. Достатньо печатки сертифікованого перекладача
-
Він громадянин України та ми одружені в Канаді. А яка з цих двох опцій для нас? До другої опціі умова - не бути одруженим з іншою людиною, а в мене як у того хто має ПР були відносини
-
Так і написала, закінчили роздавати ( але не факт) листопад і почали грудень. Паралельно пішли апдейти по жовтню.
-
Якщо ваш чоловік має українське громадянство і ви офіційно одружені - так
-
Жовтневі аплікації отримали аор у листопаді -грудні того року. Ви щось наплутали. Аор за листопад вже закінчились. Зараз дуже активно роздають грудень
-
а взагалі всім приходить з позначкою Cuaet ?
-
Дуже дякую)
-
скільки будь ласка, чоловіку дали ще електронну візу, але прийшов лише вп , вона приходить окремо?
-
Апдейти по жовтню постійно йдуть з лютого місяця. Жовтень не має ніякого відношення до листопада чи грудня. Це різні етапи процесу не повязані між собою. Поки одні отримують аор інші еліджибиті, у той самий час ті що отримали еліджибиті отримують портали. Жовтень зараз отримує тільки портали а еліджибиті нажаль не дають
-
Мне бы хотелось иметь уверенность в том, что эти документы подойдут на пиар. Поэтому подбираю переводы в канадских фирмах.
-
Рандомно. Більшості приходить, але не всім. Мабуть, залежить від того, чи сподобалися ви офіцеру
-
Чого 10 грн? В якого це оператора?
-
Замовте в Україні переклади з печаткою бюро англійською мовою і буде вам щастя. Нічого більше не треба. Або ж в Канаді сертифікованого перекладача.
-
А статус який ?
12 Jan 2024, 17:45
221377/438516
8 minutes ago