PR CUAET
-
Добрий день, в мене ситуація наступна: Є компанія в Альберті, яка підходить під вимоги Alberta Accelerated Tech Pathways. Якщо подаватися по СЕС, в мене нок 21234 Web developers and programmers і це teer 1, в ЕЕ є вимога по інгліш CLB min 7. Чи правдива інформація , що 7 потрібна у випадку, якщо я хочу отримати номінацію НЕ пропрацювавши 1 рік в локальній комп. з підтвердженим досвідом за межами Канади? І чи зможу я після року праці податися з CLB 5? Поки що не вдається здати на 7 🙁. Можливо хтось володіє інформацією, поділіться будь ласка.
-
Так. Наприклад : Був 11300 Став 11700
-
Поздравляю! А медицину не запрашивали?
-
Что они уже там химичат 🫣
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто робив паспорт дитині недавно в Оттаві( за заявою матері), чи просять документи батька? В сестри сьогодні була ситуація(в іншій краіні) , що в в консульстві сказали надати копію паспорта батька дитини.
-
Хто його знає))
-
Номер изменился, двинулся в большую сторону))
-
Дивно тоді... Я б відправив ще пару раз на пошту можливо. Вам автоматична відповідь приходила? Мені від них приходило коли я відповів
-
Аплікації
-
Треба свідоцтво. Можна відновити в Україні.
-
Дивно шось
-
Скажіть будь ласка, десь загубила своє свідоцтво про народження. Можна додати укр паспорт замість нього, і якщо робити переклад , то всі сторінки , зі всіма печатками чи лише першу та другу?
-
Я подалася в червні і не отримала листа. Чому? )) Це добре чи погано? 😭😂
-
Ну я так розумію, що це ж не справжній номер
-
Переді мною 🫣😂😂😂😂
-
Reply
-
Таке враження що когось додали ще 🤔 Це типу номер файла вони змінили?
-
Для тір 1 треба завжди мінімум 7
-
Reply натискали? Чи просто на пошту відповідь слали
-
Двинулся на 366 ед вверх
12 Jan 2024, 17:45
221452/441535
5 minutes ago