PR CUAET
-
Дякую 🙏
-
Залежить від офіцера, але я так зрозуміла : якщо після того як проходили медогляд по Куєту з Канади не виїжджали, то більше шансів на те , що старий медогляд зарахується.
-
Виписка з банку була обовʼязкова по провінційній програмі Манітоби?
-
Я користуюся в Канаді своїм українським номером вже третій рік (водафон) Сплачую раз на рік 5 чи 10 грн. І можу користуватися усім необхідним за наявність вайфаю та отримую смс, коли треба зробити підтвердження якоїсь дії в Україні
-
Можна
-
Тоже не проходило никакого письма , подавалась в июне
-
Якщо виїжджали, то можуть надіслати новий. Нам взагалі мед екзамен зарахували старий , ще до eligibility ( в кабінеті було вказано)
-
От всі говорять про те що можна податися на подовження ворк перміту на основі ворк перміта чоловіка (або жінки є такі кому не дали на нові три роки). То сьогодні у мене на роботі однієї з наших мексіканок пришла відмова з того листа що я бачила мова йшла про те що зарплата чоловіка 22 доларів низька для її аппрува🤨
-
Вашу апплікацію наскільки я памятаю загубили тому ви аор не отримали? Бо всі інші аор отримали у тому році за жовтень.
-
Червень, листа не маю
-
Підкажіть, будь ласка, вставати на облік консульства потрібно якщо немає реєстрації і хлопцю 16 років ? Чи це тільки з 18?
-
дякую
-
Вау!!! Ви просто мене дуже порадували, і навіть здивували, що щось може бути не per rectum!😂🤗 Дякую Вам щиро!🙏🏻
-
Ну вот все понятно, а то начали выдумывать уже
-
Вітаю! Чи знає хтось як замовити довідку про несудимість з Литви? Дякую!
-
Монреаль. Квебек. Підкажіть будь ласка ті, хто подавав на дитячі виплати після 18 місяців життя в країні. Я отримую лише від феодального уряду. А від Квебеку ні. Не можу знайти інформацію, як подати дитину ще на квебед.виплати. знаю навіть суми, які повинні бути. Допоможіть, хто подавався. Дозвонитися нереально до CRA.
-
Ні, немає
-
А!!! Ось як воно працює?! Тобто там немає такого ср…, сорі, безладу, як на AOS, де подасться той, в кого більше компів і браузерів?! То гарна новина… І після ITA ти маєш доступ 60 днів в своєму акаунті, щоб спокійно податись?
-
Десь 29-го
-
У вас подача 1 грудня?
12 Jan 2024, 17:45
221543/428996
3 minutes ago