PR CUAET
-
Перепрошую, а якщо обновити сторінку коли ти вже маєш місце в черзі то мене скине на останнє місце чи буде те саме?
-
Зараз виглядає так, що на тех пас вей приблизно той самий челендж податися що і на АOS
-
Та ні, я бачила лист. Вона його чекала більше 6 місяців, чоловік на close work permit на заводі.
-
В мене вчора рука трусилася перед відкриттям на якомусь з браузерів почистити кукі. Заради експерименту
-
Хто перездава медогляд, вам приходило щось типу запрошення чи просто їхали в клініку і здавали?
-
Я ці слова як святі запамʼятала ще з червня 😂😂
-
Дякую
-
Якщо емплойер в штатах, а в Канаді ко-емплойер, який виконує функції HR/Payroll, можна отримати цей перміт?
-
Не факт, все одно конкурс менший
-
У мене перший тиждень листопада і її бачать в системі, але вона не в роботі. У мене є знайомий консультант, у неї є справи за жовтень без руху. В нашому чаті може і всі отримали, але не всі апліканти в цьому чаті
-
Доброго дня.Кто нибудь подскажет как добавить номер АОР до своего кабинета в IRCC
-
Наприклад, якщо за раз на тиждень і ви маєте 29,5 годин - не зарахується жодна година. Якщо ви відпрацювали хоч 70 годин, то буде рахуватися тільки 30
-
В мене salary, а не погодинна, 40 годин на тиждень, тому я годинами і не рахую 😅
-
1560 годин треба. Рахується тільки 30 годин в тиждень, або 60 за два. Якщо ви отримуєте зп раз на тиждень або раз на два тижні. Якщо було менше годин то взагалі не рахується, якщо більше, то рахується тільки 30 або 60, не більше
-
Та я і те і те вже давно відпрацювала, питання чи потрібно показувати колишнього роботодавця якщо по теперішньому буде вже рік (по 40 годин на тиждень)
-
если тот же нок, то подаваться можно, но по нынешнему работодателю
-
Монреаль. Квебек. Підкажіть будь ласка ті, хто подавав на дитячі виплати після 18 місяців життя в країні. Я отримую лише від федерального уряду. А від Квебеку ні. Не можу знайти інформацію, як подати дитину ще на квебед.виплати. знаю навіть суми, які повинні бути. Допоможіть, хто подавався. Дозвонитися нереально до CRA.
-
По 40-50 місць на місяць це печалька
-
І рік
-
Що ви маєте на увазі?
12 Jan 2024, 17:45
221592/433599
2 minutes ago