PR CUAET
-
Це не стосується тих хто на salary
-
Напишіть мені в приватні повідомлення. Дякую
-
І що говорить консультант, як може бути так що жовтень вже пр отримує, а у неї є аплікації навіть без аор? Це проблемні аплікації?
-
Але серйозно, спитайте в фейсбук групі вашого району, всі бабулі/дідулі вам накидають купу топових рекомендацій щоб недалеко їхати)
-
Ще не подавалася, але вам точно в Revenu Quebec дзвонити, бо СRA має відношення до федеральної допомоги.
-
Дякую)
-
Оптимальніше спитати в чаті району, бо їхати 1.5 години через все місто на кожну сесію то таке. Я особисто ходила до Аюші Мехра з реабілітацією колін, задоволена waterfrontphysio.ca
-
Я зверталась до Оксани Тодоренко, залишилась дуже задоволена
-
446 заяв EOI в пулі (перші форми)
-
Так прийшов окремий імейл з запитом на медицину на наступний день після еліджібіліті імейла.
-
Спасибо большое 🙏🏻
-
Добрий день, підкажіть будь ласка україномовного нотаріуса в Калгарі.
-
Вітаю ) Як дозвонились в CRA? Кажуть , що всі зайняті і все Музика не грає 😂
-
Підскажіть будь ласка на дитячі треба чітко день в день подаватись після 18 місяців, чи можно трохи раніше за місяць наприклад?
-
Ребята а что такое портал 1? Портал 2?
-
Спробуйте телефонувати раніше 2 години. Якщо термін очікування дуже довгий, таке може бути. Завтра вони працюють. Наберіть ранком.
-
Або є хоч одна знайома людина в Україні,яка може поповнити ...
-
Окей, почитав, що емплойер має надати джоб офер через емплоймент портал. Тоді цікаво чи може це зробити основний працедавець, який зареєстрований в штатах, хоча місце роботи в контракті прописане Канада. Податки теж сплачуються тут. Пане @OstapBosak як думаєте?
-
Не зовсім розумію в чому питання. Консульській облік дозволяє українцям без прописки в Україні отримувати послуги для яких потрібна прописка, наприклад голосування, чи ті ж дії з військоматом.
-
На нас умный день після 18 місяців треба подаватися. Якщо день в день або на місяць раніше - отримаєте відмову!
12 Jan 2024, 17:45
221622/474652
2 days ago