PR CUAET
-
Чи можно якось подовжити ворк пермiт по КУАЕТ якщо вiн закiнчуется? Чи е якась iнструкцiя? Дякую.
-
Да нашла уже. А имейл с которого приходит портал 1 какой? Я сейчас смотрю адрес откуда нам пришло письмо какой-то странный адрес
-
Количество отказов растет среди подач украинцев, но понятное дело и подачи от укоаинцев выросли значительно
-
Ніхто добровільно не напише про відмову(
-
Можливо ще хтось може порадити психолога для дітей по Онтаріо , який може написати цей заключний лист .
-
Доброго дня, чи є тут хтось з цього чату хто проживає в Medicine hat ?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Поставив резерв + після оновлення данних написало, що дані не знайдено. Я не зможу подати заявку на новий паспорт, требо тільки qr code? Дякую
-
А такое кто-то получал?
-
Доброго вечора чи вже хтось робив довідку про несудимість з Німеччини? Як ви це робили підскажіть?
-
А можете дізнатись у своєї знайомої контакт адвоката.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як саме ви здобули довідку з Германії . Скільки чекали і скільки витратили. Дякую
-
Можете сину передати слот. На консульський ставати не потрібно. Якщо є всі документи може приїхати і податися сам.
-
Як по post cuaet measures на новий вп подавати є відео у закріплених.
-
шановні, чи було вже таке питання - якщо вже після подачі прийшов оновлений WP, чи потрібно його додавати до заявки і якщо так, то яким чином. Дякую.
-
Те що взяти в обробку треба самому дивитись у порталі. Коли номінацію дають - на пошту присилають
-
@OstapBosak як можливе таке 🧐💬
-
✅Розміщую у жіночому чаті Галіфаксу.
-
Ідеальний опис ситуації…
-
Це просто жах.. 😩 А що вони вирішили робити? .. У мене в чоловіка на роботі сьогодні історія. Співробітника колумбійця жінка працювала на заводі задля отримання пр. 2 тижні тому тільки подала на пр. А після вчора її звільнили і 25 людей з заводу теж😬 Шкода що таке буває 🤷♀️особливо коли людина старається. Вічно якийсь треш
-
Ага. Багато з нас - той, що зліва
12 Jan 2024, 17:45
221702/452087
about a minute ago