PR CUAET
-
Ідеальний опис ситуації…
-
Це просто жах.. 😩 А що вони вирішили робити? .. У мене в чоловіка на роботі сьогодні історія. Співробітника колумбійця жінка працювала на заводі задля отримання пр. 2 тижні тому тільки подала на пр. А після вчора її звільнили і 25 людей з заводу теж😬 Шкода що таке буває 🤷♀️особливо коли людина старається. Вічно якийсь треш
-
Ага. Багато з нас - той, що зліва
-
Підкажіть будь ласка батькам по одному слоту приймуть обох чи потрібно 2 слоти?
-
Що казали?
-
Потрібен слот на кожного. Вірогідність що примут двох дуже мала.
-
Схоже що ні. Бо наразі відомі тільки 2 випадки коли людина відсутня/була відсутня у канаді перед порталом 1
-
Більше ніж рік працював online part time (але з сім'єю вже були в Калгарі) на компанію яка в USA, зароблені гроши задекларували в tax declaration, а зараз в check list для подачі на ПР запит на police clearance from Ukraine and from USA...Написати пояснювального листа і завантажити замість Police Clearance?
-
У мене сін не приймає
-
Тому я не планую більше нічого далі ніж пр по хронології подій😂
-
Дякую
-
доброго вечора, хто стикався с такою ситуацією, прийшов чек в поштову скриньку с кліматичними, та конверт відкритий і чек відірваний від основного аркуша, тобто хтось його пттався депозитити, підскажіть що треба в такому випадку робити?
-
Але ж чек лишився, ідіть і кладіть гроші
-
В нас отак
-
А! То це не в одної мене така біда? Бо я думала може щось заповнила не так чи в мене десь інший паспорт неанульований є.
-
За рецепт ...20 $
-
так це я зроблю, а шо роботи з відкритим чеком, зловмисники мабудь працюючи в нашому районі, шукати скриньки з чеками
-
Та ще квітневі висять. А ви вже травень хочете)
-
Вітаю. В когось ще так заявка зависла? Чи не підкажете чому так може бути?
-
Зробіть direct deposit CRA в банку і всі виплати одразу приходять на рахунок.
12 Jan 2024, 17:45
221719/450756
2 minutes ago