PR CUAET
-
доброго вечора, хто стикався с такою ситуацією, прийшов чек в поштову скриньку с кліматичними, та конверт відкритий і чек відірваний від основного аркуша, тобто хтось його пттався депозитити, підскажіть що треба в такому випадку робити?
-
Але ж чек лишився, ідіть і кладіть гроші
-
В нас отак
-
А! То це не в одної мене така біда? Бо я думала може щось заповнила не так чи в мене десь інший паспорт неанульований є.
-
За рецепт ...20 $
-
так це я зроблю, а шо роботи з відкритим чеком, зловмисники мабудь працюючи в нашому районі, шукати скриньки з чеками
-
Та ще квітневі висять. А ви вже травень хочете)
-
Вітаю. В когось ще так заявка зависла? Чи не підкажете чому так може бути?
-
Зробіть direct deposit CRA в банку і всі виплати одразу приходять на рахунок.
-
Вам треба відправити їм електронного листа, або підійти туди же його видавали
-
Сходіть в банк з чеком та дізнайтесь, а потім панікуйте
-
В нас також, заявка від 03/05 висить «на перевірці», я запитувала в консульстві, сказали що так буває, чекайте
-
маю на увазі крадіі, відкрити та телефоном зняти грощі?
-
а шо його крім мене ніхто неможе покласти через свій банк app с телефону
-
Зрозуміло.
-
Sorry I’m blind. Не бачу посилання на вiдео в закрепах
-
Я отримувала перед своїм PR 4.5 роки тому, це просто лист про те що вони проводять інформаційні сесії для нових іммігрантів, але це хороший знак) Памʼятаю що мені після такого листа доволі швидко прийшов eCopr
-
ви мене не зрозуміли, я і так можу їх зняти не виходячи з дому, я про те що хтось відкриває скриньки та чужі конверти і шукае грощі, сьогодні він був відкритий а завтра його вже взагалі не буде, мабудь хтось стикався з такой проблемою, може я повинен по закону в поліцію та ще кудись оповістити.
-
хтось отримав відповідь від консульства по цьому питанню? Писала і в консульство і в МЗС і ще в пару місць, відповіді 0. Хоча виключені не мають нічого оновлювати, бо не є військовозобовʼязаними, це підтвердили на гарячій лінії міноборони, але консульські дії тільки з QR також їх слова, замкнене коло і як його розірвати ніхто не каже.
-
Вибачайте, не знаю
12 Jan 2024, 17:45
221730/450756
5 minutes ago