PR CUAET
-
Зрозуміло.
-
Sorry I’m blind. Не бачу посилання на вiдео в закрепах
-
Я отримувала перед своїм PR 4.5 роки тому, це просто лист про те що вони проводять інформаційні сесії для нових іммігрантів, але це хороший знак) Памʼятаю що мені після такого листа доволі швидко прийшов eCopr
-
ви мене не зрозуміли, я і так можу їх зняти не виходячи з дому, я про те що хтось відкриває скриньки та чужі конверти і шукае грощі, сьогодні він був відкритий а завтра його вже взагалі не буде, мабудь хтось стикався з такой проблемою, може я повинен по закону в поліцію та ще кудись оповістити.
-
хтось отримав відповідь від консульства по цьому питанню? Писала і в консульство і в МЗС і ще в пару місць, відповіді 0. Хоча виключені не мають нічого оновлювати, бо не є військовозобовʼязаними, це підтвердили на гарячій лінії міноборони, але консульські дії тільки з QR також їх слова, замкнене коло і як його розірвати ніхто не каже.
-
Вибачайте, не знаю
-
По куает взагалі можна було податись на новий вп до 31 березня. Але дехто ще зараз пробує. Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Відповідь на ваше питання потрібно в Україну їхати в тцк і щоб вклеїли він код вам у приписне, військовий квиток чи в тимчасове посвідчення. Іншого виходу покищо нажаль нема.
-
Можливо там комусь знову щось у спам потрапило Просіть консультанта перевіряти частіше пошту Дуже дивно
-
Так ірсс говорить, що заявка не в роботі )))
-
Olga Fedak t.me/prcuaet/1783/251224
-
Порадьте будь ласка іміграційного адвоката щоби подаватися по гуманітарній програмі. Бажано з власного досвіду 🙏
-
Доброго ранку, спеціальна форма на англійській мові, заповнюєте, потім ідете до місцевого нотаріуса засвідчуєте свій підпис ми платили 40 $ за двох. Сплачуєте 13 € за послугу на рахунок Німеччини, ми платили через пейсент, роздрукували квитанції 🧾, там є така можливість. У банку не вийшло сплатити бо там камʼяний вік та і ще на 13 € нарахували 60 $ комісії 😁але всеодно не вийшло. Робите копію паспорта загран перша сторінка. Все це вкладаєте у конверт і відправляєте у Німеччину. Чекаєте десь два місяці.
-
Чек на ваше имя только вы можете обналичить
-
Ви на яких засадах подаватись на вп плануєте?
-
Ви з якої провінції?
-
Скільки часу взагалі займає отримати номінацію зараз? Мені цікаво яка програма швидша провінційна по НС чи АІР? Якщо хтось знає.
-
Ну це вiдео до 31 березня. Дякую Не знаю чи буде дiйсне зараз
-
Ви з якої провінції?
-
Я також подавала на початку листопада і мені геть нічого не приходило.
12 Jan 2024, 17:45
221744/472589
22 minutes ago