PR CUAET
-
Дякую що відповіли
-
Я так робила коли чекала на портал 2. Рахую що не дуже працює то все. Бо ті листи слала 18 грудня 2023 року а портал 2 отримали тільки 3 січня. При чому закономірність видачі порталу 2 більш-менш проглядається. І що цікаво, що від нетерплячості підготувала 2 січня такі ж самі листи щоб другий раз надіслати, але не зробила цього!!! І через 12 годин був портал 2. От відправила б тоді я ті листи повторно то 100% би подумала, що той Кай метод працює!
-
Всім добрий вечір) Підкажіть будь ласка якщо хтось знає. Якщо подавати батьків за цією програмою. Чи обовʼязково їм мати ворк перміт або візітор рекорд. Чи на основі візітор візи можлива подача, якщо батьки не захотіли при вʼїзді в Канаду отримувати ворк перміт?
-
Та так то так. Але не можу змінити професію. Роботодавець не проти. Документи щоб надати для атестації в Саскачевані готові. Але все тримає аплікація ПР. Читав що між портал1 і 2 люди також місяцями чекали
-
А чи треба в формі IMM5669 там, де участь у громадських організаціях, вказувати жовтенят, піонерів, профспілки студентів?
-
Але лист був на пошту! Його в принципі не мали б пропускати. В нас разом з АОR , також прийшли ще три листи одночасно із запитом на довідку про несудимість, запит на біометрію та медекзам.
-
Привіт всім. Хтось робив виписку про несудимість у Німеччині? Підкажіть як це можливо зробити онлайн?
-
В нас також так було
-
Я би вам не радила слати на ті всі імейли, щоби в бан за спам не попасти. Не ризикуйте. Вам ще трохи залишилось почекати
-
Але ідея цікава. Щоб тільки негативних наслідків не було. Цікаво почути думку Остапа
-
Та ні. Я як завжди, наперед все готую.
-
Ви вже отримали портал 1?