PR CUAET
-
Привіт всім. Підкажіть, будь ласка, момент з усіма новими правилами, якщо я стою на обліку з 2021 року, зареєструюсь в ПастціДжокера+ то я зможу замовити і отримати новий український паспорт в Канаді?
-
Не осталось. Но тут смысл искать адвоката в городе, в котором вуз. Так дешевле выйдет.
-
Моя знакомая подалась в октябре и ждёт , вчера созванивались , сказала что в мае звонили по контактам указанным в рекомендационым письмах . Я жду январь
-
Добрий вечір! Скажіть яку адресу проживання ви вказували в Резерві ? Канадійську чи українську?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Чи потрібно додавати фото дитини,що народилася у Канаді на федеральному етапі? Сумніви наганяє ця фраза, що треба надати кожного члена сім'ї неважливо супроводжує він вас чи ні. Дуже дякую вам за допомогу
-
Я б надавала все що вимагають, бо було десь в чаті , що відмовили людям через те що не надали фото члена сімʼї (дитини) яка в Україні і не збирається мігрувати в Канаду, хоча ircc могли просто зробити до запит того що не вистачає, але ось так, тому по максимуму одразу все прикладайте щоб не було відмови
-
От за одночасно то треба уважно читати, чи консультанта питати. Але якщо лист дадуть і система дозволить зараєструвати, то можна. Якщо не дозіолить то мабуть вигідніше писати канадський пізніше початоу
-
А де можна це побачити?
-
Так все там же www.alberta.ca/aaip-processing-times-and-inventory
-
Як проявити інтерес по тех пасвею? Щоб потім отримати ITA Можете поділитись, як це працює зараз?
-
Скільки беруть еміграціоні юристи за послугу подачу на піар?
-
По провінційним питанням в CRA дзвонити немає сенсу, сімейними виплатами в Квебеку займається Retraite Québec, щоб створити свій електронний кабінет, у вас повинна бути clicSÉQUR.
-
Дякую
-
Permanent resident card e-Copr -11.07.2024 Card mailed- 06.07.2024 Card received-11.07.2024
-
Із того що я бачу в обговореннях, AIP зараз трохи швидше, але не на порядок, - десь 3-4 місяці проти десь півроку для провінційної. Я взагалі ендорсмент отримала за 5 тижнів навесні, але це більше диво якесь, а не правило.
-
Есть такая штука. Оплата за paperwork называется.
-
Якщо мова йде саме про номінацію, а не про федеральний етап, то виходить що AIP швидше: навіть наш ендорсмент за 4 місяці ні в яке порівняння не йде з номінаціями на які люди чекають з січня, і тільки отримали номери (і ще невідомо скільки чекати і чи дадуть ії взагалі)
-
Доброго дня в кого є зразок пояснювального листа, якщо ніколи не служив??? Будь ласка скиньте. І немає військового квитка.
-
Доброго дня в кого є зразок пояснювального листа, якщо ніколи не служив??? Будь ласка скиньте. І немає військового квитка.
-
✅Легальний виїзд для чоловіків. Консультуємо по дзвінку. Пишіть в лс @wiktor01s 📞
12 Jan 2024, 17:45
221844/429666
about a minute ago