Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Дехто чекає з лютого. Наприклад я) Розгляд відбувається рандомно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка чи ж у вас якусь зміни по цьому питанню?
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Написали вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719051119T Offline
    t5719051119T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка як повинен виглядати документ з перекладом, який я буду завантажувати на сайт приподачі на PR. Наприклад мій диплом - Перші сторінки - це просто сам диплом, потім переклад. Або національний паспорт - всі сторінки паспорта , а потім переклад. В самому перекладі доречі теж є копії документа.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    З 16 років підлітку не потрібен супровід для подачі на паспорт. Так що хто хоче той і їде. І ніяких проблем не буде)) Головне мати пакет документів і всі ксерокопії.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Подивіться в файлах гілки. Ми з 18.04 і в нас тільки в четвер статус оновився. Тому вам ще чекати треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719051119T Offline
    t5719051119T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка по документах , як вони повинні виглядати? Наприклад диплом - окремий файл і переклад окремий файл? Чи обьєднані? І так інші - чи треба об’єднувати в один пдф оригінал з перекладом і потім при подачі вантажити як один?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liuda Kvit
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Kotelevets
    wrote on last edited by
    Я подалась знову, не дочекавшись повернення коштів. Заплатила вдруге, по новим тарифам… Повернення має йти до 8 тижнів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    А что у вас в кабинете пишет? На каком этапе обработки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алина
    wrote on last edited by
    Добрый день. Подскажите пожалуйста если у ребенка 3х лет нет прописки в Украине, можно будет сделать паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Ох.. Я тоже посмотрела, что недвижимость недорогая и возлагала большие надежды. На прошлой неделе мы туда съездили🥺 Более депрессивного места мне еще в Канаде не попадалось. Видно, что когда то это был очень приличный и симпатичный город. Но счастье его покинуло, а стаи бомжей облюбовали. Бомжи есть везде и я их видала и в Калгари, и в Торонто, и в Монреале. Но именно в стаях и в таком количестве, увидела только там. Возвращались оттуда очень расстроенные.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Если ждете за январь то вам лучше позвонить в ircc и сказать что у вас закончился стандартный период рассмотрения 180 дней и узнать причину…
    1 Reply Last reply
    0
  • t1780875876T Offline
    t1780875876T Offline
    Julia Zu
    wrote on last edited by
    Так програму ж призупинили 17 травня. Чи ви подалися вже на федеральний етап?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1481306817T Offline
    t1481306817T Offline
    Lena North
    wrote on last edited by
    Відповідати одним імейлом з адреси основного апліканта. Відповіді по кожному члену родини один за одним згідно переліку питань.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5709751406T Offline
    t5709751406T Offline
    Alex Serdiuk
    wrote on last edited by
    Пару вопросов: - кто на этой неделе регистрировался в трекере, проблем не было? Неделю назад получил АОR, но до сих пор не могу зарегистрироваться; - AOS отслеживается по трекеру?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ella Adamchuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня. після подачі документів, я влаштувалась на роботу ( головний апплікант чоловік). Мені треба додати до заяви якийсь документ? І що саме це має бути? І як додати? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    W
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка Вам щось відписали з консульства? Я вже місяць чекаю на виправлену довідку. Телефонувала їм, кажуть чекайте, прийде..просто знущання якесь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐬
    wrote on last edited by
    Анкету new-pass-app-2.docx Свідоцтво про народження дитини (у разі, якщо свідоцтво видане компетентними органами іноземної держави має бути перекладене українською мовою та, в установленому порядку легалізоване) Наявний закордонний паспорт або проїзний документ дитини, який підлягає обміну. Внутрішній паспорт у вигляді книжечки (за наявності) або ID-карта (за наявності); Довідка про реєстрацію громадянином України (тільки у разі народження дитини за кордоном) Дозвіл на проживання в Канаді (один з документів, що перелічені далі: дозвіл на роботу (work permit), дозвіл на навчання (study permit), продовження дозволу на перебування (visitor permit), pr-картка, посвідчення водія, медична картка тощо). Сплачений консульський збір у розмірі 53 кан дол. (Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Consulate General of Ukraine, або за допомогою канадської Debit Card безпосередньо у консульстві). Оригінал закордонного паспорта того з батьків, хто подає документи або обох батьків в разі спільної подачі документів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐬
    wrote on last edited by
    А где такая информация , что нужно подтверждение прописки? Я смотрю на сайте перечень документов и не вижу такого
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags