PR CUAET
-
А чи треба в формі IMM5669 там, де участь у громадських організаціях, вказувати жовтенят, піонерів, профспілки студентів?
-
Але лист був на пошту! Його в принципі не мали б пропускати. В нас разом з АОR , також прийшли ще три листи одночасно із запитом на довідку про несудимість, запит на біометрію та медекзам.
-
Привіт всім. Хтось робив виписку про несудимість у Німеччині? Підкажіть як це можливо зробити онлайн?
-
В нас також так було
-
Я би вам не радила слати на ті всі імейли, щоби в бан за спам не попасти. Не ризикуйте. Вам ще трохи залишилось почекати
-
Але ідея цікава. Щоб тільки негативних наслідків не було. Цікаво почути думку Остапа
-
Та ні. Я як завжди, наперед все готую.
-
Ви вже отримали портал 1?
-
Я бы сделала все две. И то что было раньше вы ж не знаете это может для визы было или ещё для других целей. Типо как биометрия кто кует визы получал проходили биометрию, а сейчас на пр тоже надо проходить
-
@OstapBosak ,чи може це спрацювати, чи краще не спамити.Є і-мейли різних офісів іміграційної служби. Просторами інтернету пропонують розіслати на всі 7 ту саму інформацію, що портал 1 (піп, колір очей, зріст і т.д.). І таким чином прискорити отримання Portal2. You can just add @cic.gc.ca at the end of the following: cic-calgary cic-etobicoke-landings ircc.clientportalhm-mhclientportail.ircc ircc.clientportal-portailclient.ircc ircc.clientportalprairies-prairiesclientportail.ircc ircc.clientportalontario-ontarioclientportail.ircc ircc.clientportaleast-estclientportail.ircc
-
Розбираючи документи моєї мами я знайшла собі ще один бонус💩🤧. Виявляється що мама вже підписувала форму IMM5476, де відповідальним був назначений мій колишній чоловік в зв'язку з тим, що на той час я не володіла французькою мовою. В такому випадку тепер мені потрібно робити дві форми ІММ5476 (де в одній буде відмова від послуг мого колишнього чоловіка (як анулювання), а в іншій вже я виступаю як довірена людина моєї мами)? Я правильно розумію?