PR CUAET
-
це з якого часу по який ви жили в Україні
-
Ага. Дякую. Просто ми з мамою подавалися в один день. І їй зробили паспорт за 2 тижні. То я подумала, може на мені старий паспорт висить, а про нього взагалі нічого не пам'ятаю.
-
Я тут так зазираю трошки і бачу що руху по Квебеку ну дуже мало , чи людей тут з Квебек просто мало . Але я знаю дівчину яка в грудні з міграційним консультантом подавалась і її в кінці травні запросили на біометрію, що прям швидко
-
Дякую
-
Так було задумано з самого початку. Стосовно даних що передаються на СБУ є постанова від 30 січня 2022 з новими змінами від 16 травня 2024
-
По іншому нажаль ніяк Все для людей.
-
Ви резидет якої країни?
-
Бо жінка невірно написала. Чи не зрозуміла запитання. IDK
-
Якщо ви не жили в інших країнах чим Україна ви маєте відповісти “No”
-
так, але зверху написано - Україна
-
Nope! Це про країни в яких жінка проживала більше 6 міс інших ніж країна резидентства яку ви вказали зверху (e.g. Ukraine)!
-
Я вже не памʼятаю, але здається це про інші країни проживання чим країна резиденства протягом 5 років з проживанням більше чим 6 міс
-
Доброго дня! Якщо у мене TRP рівно на три роки, а подаватися на PR по цій програмі я можу після трьох років. То мені потрібно його спочатку продовжити? І чи можемо ми з TRP подаватись по H&C, якщо у нас ще є інші вагомі причини? Буду дуже вдячна за відповідь
-
наскільки я розумію пів року для будь якоі краіни, якщо менше, то авіакомпаніі не саджають на літак
-
Тому і питаю, що значить end date ( expiry date чі дата виїзду)
-
Посмотрите Оттаву
-
Він не громадян України, тільки має постійне резиденство
-
Ясно. Я был во многих городах Онтарио. В бэрри, садбэрри, кэмбрижде. Они все все печальные. Получается, что в канаде нормально только в Торонто или Ванкувере.
-
Це анкета мого чоловіка
-
Доброго дня. Можливо хто знає або підкаже де взнати ?! Маю CUAET , наразі в Україні, народила дитину , як дитині зробити CUAET чи уже лише візу щоб можна було потрапити до Канади? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
222172/451404
5 minutes ago