PR CUAET
-
А з датою виїзду пропускає?
-
привіт, може в когось був баг що графа мед огляду пропала ?
-
Так 3000/01/01 , але валідація форми це не пропускає
-
search.app/vFXuTkBA7E8matCE8
-
Где в Калгари сделать эвалюацию дипломов об образовании?
-
Так-так, якщо я правильно розумію Віктора та Вас, то дія статусу завершилась з виїздом з України
-
Якщо немає дати закінчення, тоді там вписується така специфічна дата, зараз пошукаю
-
Виглядає що це дата закінчення статусу в Україні
-
Я розумію, питання було в end date, бо український документ не має end date/ expiry date
-
Тоді так, там всі країни де він проживав за винятком країни громадянства протягом 5 років більше 6 міс
-
Я ще раз запитаю звісно , то бачила її давненько але так буває коли через імміграційного консультанта
-
Не поняла вы делали новый паспорт для дочери 16 летней, он действительный 2 года?
-
Це щось дуже дивно. Грудневих почали брати тільки от зараз… Там же неважливо чи з імміграційним консультантом чи без. Це перший випадок такий що в травні взяли грудень на розгляд? Може вона щось переплутала?…
-
Дякую❤️
-
Так
-
Подскажите пожалуйста,на какой адрес писать объяснительной письмо,что справки о несудимости ещё не готовы? И из опыта предыдущих,сколько они изготавливаются? Спасибо.
-
Так, тож думаю залишу дату виїзду
-
Якщо пропускає з датою виїзду тоді треба вписувати дату виїзду
-
Я не знаю взагалі таких нюансів . Як відповість напишу , мені теж цікаво це єдина людина яку я знаю з Квебек яка подавалась і з якою я можу по спілкуватися і спитати все. Знаю що є імміграційні консультанти вищого рівня у яких є привілегії але чи то діє до нашої сімейної програми я не знаю .
-
А як офіцери бачать чи заявка подана через консультанта чи ні, доки її не відкриють?
12 Jan 2024, 17:45
222192/456447
5 minutes ago