PR CUAET
-
Я ще раз запитаю звісно , то бачила її давненько але так буває коли через імміграційного консультанта
-
Не поняла вы делали новый паспорт для дочери 16 летней, он действительный 2 года?
-
Це щось дуже дивно. Грудневих почали брати тільки от зараз… Там же неважливо чи з імміграційним консультантом чи без. Це перший випадок такий що в травні взяли грудень на розгляд? Може вона щось переплутала?…
-
Дякую❤️
-
Так
-
Подскажите пожалуйста,на какой адрес писать объяснительной письмо,что справки о несудимости ещё не готовы? И из опыта предыдущих,сколько они изготавливаются? Спасибо.
-
Так, тож думаю залишу дату виїзду
-
Якщо пропускає з датою виїзду тоді треба вписувати дату виїзду
-
Я не знаю взагалі таких нюансів . Як відповість напишу , мені теж цікаво це єдина людина яку я знаю з Квебек яка подавалась і з якою я можу по спілкуватися і спитати все. Знаю що є імміграційні консультанти вищого рівня у яких є привілегії але чи то діє до нашої сімейної програми я не знаю .
-
А як офіцери бачать чи заявка подана через консультанта чи ні, доки її не відкриють?
-
У мене пропала теж. Спочатку статус оновився на зараховано стару, а потім пропав
-
Тоже в поисках «приличного города» подешевле Торонто. Только вернулась. Посмотрела Оттаву, Монреаль и Квебек Сити. Квебек Сити в туристической зоне довольно симпатичный. Остальное «сонное царство». Монреаль красивый город, но у меня сложилось впечатление, что или «деньги покинули» его или приличный бизнес или хозяина в городе нет. Дело даже не в деньгах, а в грязных витринах на центральных улицах и площадях, проблема решается одним ведром воды, но видимо всем плевать. Очень много транспорта вокруг старого жилого фонда. Мне город напомнил Лиссабон, некогда красивейший город Европы, скатившийся до уровня Кишинева. Но у всех свое мнение. Я не претендую. Оттава понравилась больше всех просмотренных небольших городов.
-
чи є тут ще ті які подались в листопаді, та так і не отримали AOR? 🥲 подались 11 листопада-тиша з Нової Шотландії
-
Дай Бог 🙌🏽💪🙏🏼
-
Я знаю чотирьох з Квебеку, не включаючи мене))) Одна в кінці жовтня, запит на біометрію був в листопаді і з тих пір тиша. Моя мама в кінці листопада, запит на біометрію вчора. Інші - листопад і грудень, поки тиша. Більше не знаю))
-
Пришло в четверг письмо, что есть сообщение в личном кабинете. Это было напоминание, что моя биометрия ещё действительна ... лет. И уже сегодня на мейл пришло письмо, что в заявке ircc есть какие-то изменения, а на личной странице ничего не поменялось. Мне пришло одно письмо в 18.00 о том, что есть изменения. А сейчас ( в 20.30) пришло второе письмо - и там уже информация с продлением. УРЯ!!!!!!!!!! ДО 11.07.2027. Малой (14 лет) дали ворк пермит до ноября 2026г. Подавали ровно 31.03. Втроём. Мне и малой пришло, а сыну ещё нет.
-
дзвонили, просто дали номер заявки
-
Може пропустили
-
Я 13 подалась АОР отримала ще в січні Біометріі запрос в червні отримала
-
Хм А ви не дзвонили?
12 Jan 2024, 17:45
Post 222202 of 401121
less than a minute ago