PR CUAET
-
Заявки на піар 99,9 опрацьовують по черзі
-
Вкажіть дату, коли він покинув Україну
-
Я чекаю з 7 листопада на АОР )))) ( квебекуа)
-
Мужа нема. Только дети - одна подростка и один взрослый.
-
А то що поганий знак на К ? ))
-
Лише візитор візу
-
Може моя аплікація зависла тому що моє призвіще закінчується на літеру К ? ))))
-
Тому що в Квебеку літера К повинна бути з початку, тому що Квебекуа, а коли в кінці то вини не розуміють
-
Що не так з буквою К🤣
-
Підкажіть що з грудневими , хтось отримував OAR???
-
Блін то жарт ?))) тіпа Квебек спочатку К пишеться ?)) а то я думаю що ще може бути повʼязаного з К . Але ж у вас не Q ))
-
Але здав говоріння краще ніж очікував, 7.5
-
В мене в місісазі попався екзамінер на говоріні - індус, ледво понімав що він питає з їх огидним акцентом, наступний раз вибиратиму подалі від брамптона
-
Звісно жарт. Тому що стільки часу сумувати 😢 дуже важко. Треба якось йти далі.
-
Вітаю громадо, може хто краще орієнтується, якщо фірма втрачає свої позиції на ринку (менше має роботи), чи може фірма просити людей шо працюють на контракті фултайм, часом, лишитися в дома бо нема роботи і якби рішили звільняти то які бенефіти з того можна винести?
-
У консульстві можна зробити лише закордонний паспорт. Внутрішній лише в Україні чи в ДП Документ. Зважаючи, що терміни очікування зараз досить довгі, я б почала ловити слоти вже зараз. Якихось чітких правил і термінів щодо нового паспорту немає. Важливо просто встигнути до закінчення.
-
Ні, в багато країн 3 місяці достатньо, а в деякі - навіть 1 місяць
-
Оо, і моя )
-
тоді вибачте за дизінформацію. а де можна дізнатись в які краіни які обмеження?
-
Добрий вечір. Відгукніться хто здавав тест в Калгарі. Там ж дві локації в даунтауні , як там у приміщенні, кондіціонер працює , не дуже спекотно і не шумно на спікінгу?
12 Jan 2024, 17:45
Post 222251 of 395810
3 minutes ago