PR CUAET
-
У меня показывает так, статус Submitted и все
-
Докую , різний досвід у вас і у попереднього коментатора. А локація одна. Залежить ще від дня та часу гадаю.
-
Скажіть будь ласка, чи треба вказувати закордонный паспорт для дитини, якщо вона вклеєна в паспорт матері, використовуючи ті самі данні паспорту матері? Двине питания, але все ж таки
-
Так, працює.
-
Підкажіть на скільки подовжують дитині паспорт. Дитині 15 з половиною. В 16 можна дорослий отримати.
-
Якщо для провінційних програм Альберти або федеральних, треба використовувати ці організації
-
Треба закордонний паспорт дитини. Здається навіть і подаватись не можна, якщо у дитини немає паспорту, але можу помилятись.
-
Це нормально, в мене теж таке було Спочатку медицину було зараховано у той день коли прийшов запит на біо Наступного дня графа медікал стала пуста і залишалась такою десь місяць І було зараховано повторно у день коли зʼявилося Final Decision
-
Ого, дуже дякую
-
Пробуйте ще
-
А за Онтарио, со стороны амер.границы смотрели? Сент Катаринс, Ниагара Фолс? Интересно как там.
-
Был там недавно. Както тоскливо там. Бомжики везде.
-
Ні, не потрібен. Просто після позитивного рішення федерали пошлють документи у Квебек. І якщо Квебек скаже "ні", Вам доведеться змінити провінцію.
-
А як отримати то право? Потрібні якісь підтвердження шо звільнили і причину?
-
Читав десь ніби шо в Онтаріо неможуть просити побути в дома, в мому випадку то сижу на роботі і чекаю поки менежер найде якусь роботу, але поки на то роботі знахожуся то платно, а ле цікаво знати свої права коли ситуація погіршиться
-
Так чи ні, чи може щось погано зробив
-
Доброго дня скажіть будь ласка скільки треба платити за продовження нового Ворк перміт
-
Я можу
-
Доброго дня)підкажіть будь ласка,сертифікованого перекладача ,Квебек
-
Ми багато років користувалися послугами Alina Seremet: www.alina-seremet.com. Вона також перекладає з української. Дуже задоволені якістю за розумну ціну і ставленням. Однак вона може бути зараз у відпустці.
12 Jan 2024, 17:45
222333/438215
4 minutes ago