PR CUAET
-
як варіант vpn від windscribe, в них можна вибрати мінімум дві чи три локації (включаючи україну) за 1$ кожна = $3 місяць і якщо вдасться зачіпитись за ʼгривнюʼ тоді рекомендую преміум не cancellʼили а ставити на паузу, щоби не починати знову цей процес з ВПН і тд))
-
Почекайте пару днів, а потім можливо запитайте в когось з консультантів. Бо зазвичай то можна продивлятися все, навіт загружені документи.
-
Порекомендуй будь ласка свого репетитора
-
Добрий день.Можливо знає хтось якщо подались по гуманітарній програмі чи можна офіційно поїхати в Європу на 2 тижні?Чи не буде пізніше проблем і запитань стосовно цього?
-
Вітаю всіх! Чи стикався хтось із обовʼязковим наданням qr-коду з резерв + для IRCC при продовженні ворк перміту чи подальшій імміграції? Щодо консульских послуг, знаю що потрібно, цікавить тільки імміграційні питання
-
Я не думаю ,що вони знають наші закони ... Для них документи з Дії - це нуль .. Qr code думаю тоже .. Але може хтось дальше відповість по власному досвіді
-
Щось вам дуже багато нарахували по ціні. Я шукав теж варіанти з елайнерами/брекетами. Від 3.5к до 7к в Онтаріо, але залежить від стану у вас, да.
-
Підкажіть, будь ласка, чи отримав хтось ворк перміт, хто подавався з квітня?
-
Ні, це не виключно внутрішні документи, які не цікавлять ircc. Вони не сприймають електронні додатки і різні коди з них. Так, вони запитують про службу в армії. Вони хочуть знати, проходили ви її чи ні. Якщо ні, то по якій причині. Тут просто: відстрочка для студентів або непридатність за станом здоров’я. iRCC не цікавить, чому ви не мобілізовані і не на фронті. Вини цікавляться виключно строковою службою! Подавайте все, що у вас є: приписне (для чоловіків до 25 років) або військовий квиток і пишіть LOE. Не треба боятися запиту по мілітарі. Це такий же запит, як по іншим документам. Особистий досвід: подача військового квитка і LOE для PR для чоловіка. Вже з PR.
-
Без паспорта дитини -ви не можете подати на нього заявку на ПР,потрібен закордонний паспорт, в мене також син був вклеєний у мій паспорт, довелося робити.
-
Вы можете въехать в Канаду, если у вас есть действующая виза. Если вы указывали, что хотите работать в Канаде, вы можете получить ворк пермит, если срок действия вашего письма о предварительном одобрении ворк пермита (Letter of Introduction) еще не истек. @qpOtamaNqp
-
откройте ссылку и почитайте. для вьезда в канаду срок на вашей визе указан. для получения wp - срок в письме о предварительном одобрении вп
-
Сроки можете указать?
-
так. на сайті оплати реєструйтесь по новому
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка , при оплаті , просить зайти через аккаунт, ви створювали новий? бо ті два які я маю( через які продовжувала дітям VR ) сайт пише не існує?!
-
Так, у мене через два дні прийшло після підтвердження біометрії
-
t.me/prcuaet/143330/251936
-
WP по письму до октября 2025 года, могу я въехать и получить ОPW до этого срока?
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Дякую всім за відповіді! Дуже радий що написав сюди, оскільки вже купу ресурсів та людей перелопатив!
12 Jan 2024, 17:45
Post 222403 of 396781
16 minutes ago