PR CUAET
-
Ні, це стандартний перший дозапит, все повинно підключитися. Спробуйте ввести інші данні які пропонуються на вибір. Буває що з першого разу не виходить, пробуйте наступного дня
-
На жаль нічого не змінилось
-
Є на ETF якісь додаткові річні оплати чи шо інше, чого немає на покупку акцій?
-
А ви в банкінгу через який заходите змінили номер на канадський (якщо ви пробуєте реєструватися з ним, бо номери мають співпадати)?
-
Там суть в тому, що якщо номери співпадати не будуть, то воно не пустить, так в багатьох було, принаймні тут ніхто не писав, щоб вдалося зареєструватися якщо номери різні, ми реєструвалися через приватбанк, вийшло змінити онлайн, в моно також така можливість була (люди вище змінювали), у вас не один з них?
-
Таке саме питання цікавить , візу отримав на 1.7 місяців до закінчення терміну дії паспорту , чи можу я продовжити ворк перміт отримавши новий паспорт , чи продовживши старий ?
-
В банкінгу пише, що номер можна змінити лише у відділенні банку. Я успішно проходжу авторизацію, а коли система повертає мене до «резерву», то видає помилку
-
Я им за последние полгода звонила раз 10. А поговорить я могу 😁
-
Так нет уже никакого CUAETA. На стади пермит на общих основаниях сейчас подаются. Может до 31 марта и на требовали показывать такую сумму, а было достаточно просто выписки банка предоставить, где было видно, что доход какой-то есть. Но вот сын подавал до 31 марта на сертификат отбора. В Квебеке же без него на стади пермит не податься. И ему ещё пришёл ответ, что он показал недостаточно средств на счету, так как у него было меньше чем 15078.
-
На жаль ні 🙁 Дякую за пораду. Спробую, коли знайду телефон, який буде підтримувати українську сімку, бо на старий телефон програма не встановлюється тому що стара ОС, яка в свою чергу не оновлюється, а в канадському телефоні українська сімка не працює.