Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 935.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Момент здоровья може Вам зіграти в мінус. Проблема повинна бути виліковна. Самі подумайте, навіщо Канада буде брати до себе людину с проблемами зі здоровьям для того щоб створювати додаткове навантаження на систему охорони здоровья. Багато рефьюджис залишаються в кемпах із-за таких проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t5639016168T Offline
    t5639016168T Offline
    Liliiia sugaring
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Підскажить, будь ласка,щоби продовжити паспорт дитини можна приїхати в консульство Едмонтоне без попереднього запису? За кілька місяців до закінчення паспорту вони приймають( паспорт до вересня 2024 року)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Хотя может кто-то с консультантов еще просветит
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Не надо Вам делать новый пермит. Ваш пермит привязан к человеку ( имя фамилия) а не к паспорту. То что есть информация про старый паспорт 🪪 ничего страшного. Основное в Пермите - это Ваш номер UCI.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    для дитини подаєте заявку зі свого кабінету. сплачувати не потрібно. вибираєте пунткт що ви звільнені від сплати. як доказ - робите скріншот тексту цього посилання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Допоможіть будь-ласка з таким питанням! Наперед щиро вдячні. Отже, вхідна ситуація наступна: є я (основний заявник+моя дружина і 2 дітей(5,11)), всі отримали в Канаді ворк/стаді перміт влітку по куает. Але у мене контракт з інжер. фірмою в Європі. до 2025р. Тому ми з родиною проживаємо в Європі наразі і планували оселитися в Канаді після закінчення мого контракту в 2025р. розірвати контрактр немає жодної можливості. є "спонсор". мій рідний брат-громадянин Канади. Але також живе і працює постійно в Європі наразі, ми працюємо в одній компанії, у нього абсолютно такий самий контракт до 2025р. і ми всі не маємо можливості до 2025р жити постійно в Канаді. Програма по "ПР-родини" до жовтня 2024 тому втрачати такий шанс не хотіли б. В звязку з цим такі технічні питання: 1. В програмі вказано "бути в Канаді": [A family member of a Canadian citizen. You must be in Canada when: you submit your application, you’re granted permanent residence/// The Canadian citizen (your family member) must: currently live in Canada Чи можемо-ми з братом вдвох полетіти у відпустку в Канаду -спонсор(брат) і я (як головний заявник, але без родини) і там податися і полетіти назад в Європу і чекати на схвалення ПР. І чи можемо здати біометрію в Європі? як довго потрібно бути в Канаді лише для подачі аплікації? 2. Готові на кожний виклик бути в Канаді відразу через день-два. на декілька днів брати відгули. Що це можуть бути за виклики, якщо це тільки біометрія-то чи можна її здати всій родині(я, дружина, 2 дітей) в Європі? Чи ще можуть для чогось довикликати в Канаду? 3. І потім написано, що під час отримання ПР також бути в Канаді. Це також не проблема для нас-можемо приїхати на отримання. Тобто як нам все це правильно зробити? поки живучі в Європі (але маємо можливість поїхати в Канаду-податися і потім поїхати - отримати ПР і на будь-які інші виклики бути там тимчасово, якщо потрібно). ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t875893512T Offline
    t875893512T Offline
    Любовь Сукач
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, Ви з кабінету свого формували заявку, чи для дитини окремий кабінет створювали? І ще питання, чи сплачували Ви за подачу заявки на візу? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasylyna Hrebets
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Марина
    wrote on last edited by
    Ми подаємося після отримання номінації по AOS. Тут є ліміти по грошах на федеральному рівні? Де можна подивитися дану інформацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Марина
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Да, LOE прилагала в свое время со ссылкой, мол п.1.1. Читать как <...>
    1 Reply Last reply
    0
  • t788934714T Offline
    t788934714T Offline
    Star Nataly
    wrote on last edited by
    Якщо моя мати канадійка та в неї фамілія інакша за мою дівочу та теперішню, чи требо прикріпляти її свідоцтво про розлучення, де видно що вона повернула своє дівоче прізвище? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t788934714T Offline
    t788934714T Offline
    Star Nataly
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якщо в формі 5669 не вилазять назви установ навчальних, роботи Що робити Написано не скорочувати Невже треба всюди супроводжуючи лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Я не пан Остап, але дозволю собі відповісти якщо ви не проти, а він якщо не вірно виправить мене. Якщо ви submit your application в день коли дитині ще 13, то біометрія не потрібна буде, навіть якщо йому завтра виповниться 14. І офіцер буде розглядати його як 13 річну дитину. Скільки йому було років на момент подачі аплікації. Це то що я знаю від імміграційного консультанта.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    ⚡️Гуманитарная программа / тезисно 🔸Подать заявление по гуманитарной программе может практически любой находящийся в Канаде, кроме тех, кто может иммигрировать как супруг, caregiver или беженец. 🔸Одобрение заявления происходит если есть веские гуманитарные обстоятельства в пользу того, чтобы заявитель остался в Канаде. 🔸Гуманитарные обстоятельства — это всегда картина в целом. Ни одно конкретное обстоятельство (некуда возвращаться, негде лечиться, территория оккупирована, все родные в Канаде, дом сгорел и т.п.) по отдельности не является решающим. 🔸При подаче заявления на ПМЖ по другой программе гуманитарные обстоятельства могут служить основанием для того, чтобы некоторые из требований программы не были применены. 🔸Расходы и сложности, связанные с возвращением из Канады в страну постоянного проживания, не считаются гуманитарными обстоятельствами. 🔸В заявление на ПМЖ по гуманитарной программе можно включить только зависимых членов семьи, проживающих в Канаде. Если зависимые члены семьи находятся за пределами Канады, они должны быть перечислены в заявлении, но смогут получить ПМЖ только позже в ходе отдельного иммиграционного процесса. 🔸Заявления по гуманитарной программе весьма объёмны из-за необходимости прикладывать большое количество документов, подкрепляющих аргументацию. 🔸Положительное решение (approval in principle) по гуманитарной программе можно получить относительно быстро, в течение нескольких месяцев. После этого решения рассмотрение заявления может занять длительное время. 🔸82% заявлений по гуманитарной программе получают отказ (статистика 2022 года). Для сравнения, в 2019 году отказы составляли около 40%. Основная причина отказов — большое количество заявлений с неубедительной аргументацией гуманитарных обстоятельств. 🔸В практике 🇨🇦 Иммиграционного Адвоката был лишь один отказ по гуманитарной программе: клиент не последовал совету получить дополнительные документы, подтверждающие один из важных аспектов кейса. Недостаток свидетельств по этому аспекту послужил причиной отказа. 🔸Почитать более подробно (но не очень глубоко) о гуманитарной программе можно по этой ссылке. #hc 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Mir
    wrote on last edited by
    Остапе, уточніть нюанс будь ласка. Якщо на момент подачі дитині 13 значить біометрію непотрібно, але розгляд справи може бути коли їй вже 14 буде і відповідно запит на біометрію прийде додатково, вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    Nice to hear, good luck!
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Да я в курсе, как оно работает... мы уже, как говорится 🤣🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t128446968T Offline
    t128446968T Offline
    inna
    wrote on last edited by
    Ohhh understood - thank you
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    так - у всіх трьох місцях по-різному. До цього ми такі змогли зареєструватися в Оттаві - аж на січень 26. Ось так вони вже на да місяця уперед робили запис. А в Торонто все по тижням.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags