PR CUAET
-
Воно то можна. Але уявіть ситуацію - ви виїхали в Європу й загубили паспорт з візою (або у вас його вкрали, а ви - чоловік 18-60 і не ставали на облік у ТЦК) Уявіть просто, наскільки складно може бути повернутися до Канади Але то справа кожного - чи їздити без нагайної потреби за кордон чи ні.
-
Не задумувалися ви, чому? Бо серед їх клієнтів є такі особи. В нас у групі навіть повно таких, хто лише через півроку- рік після того, як в дітей закінчилися паспорти а й з ними візитор рекордс, починають питати - ой, а як продовжити статус дитині. Ви навіть не уявляєте, скільки такого роду клієнтів у міграційних адвокатів
-
Ukrainian family reunification
-
Доброго вечора, дочекалися і ми оновлення по справі. Подача 2023-11-03 (Квебек), AOR - 2023-11-20, eligibility - 2023-07-12. Біометрія не потрібна (людина похилого віку). Разом з eligibility прийшов список документів, які треба додати. Серед них медицина (окремого листа з запрошенням на медицину ще не було). Ми проходили медицину в травні 2022 для CUAET. Знаю, що можна спробувати зарахувати цю попередню медицину. Ті, кому це вдалося - вам її автоматично зараховували, чи ви просили зарахувати вам її у листі? Дякую :)
-
Підкажіть будь ласка, якщо батько дитини знаходиться також в Канаді, але на PR будемо подаватися окремо, чи обовʼязково треба дозвіл на імміграцію для дитини 15 років? Дозвіл не хоче давати ні при яких обставинах
-
Кажуть якусь загадкову анкету повинні відправити, але коли і як ніхто не знає ))))
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка таку інформацію можливо хтось стикався, мій чоловік здавав тест та усе було б добре але він хворів та в той момент ще й голос загубив, та завалив лише спікінг бо його просто не було чути, чи можна здати той тест де тільки speaking та listening ? , чи треба повністю заново здавати тест? Дякую.
-
Всі доброго вечора. Можливо десь є FAQ або опис... Поясніть будь ласка що означає портал1 та портал2 ?
-
Усім привіт. Поясніть, будь ласка, для особливо обдарованого, я правильно розумію, форма «employer declaration form and authorization» це і є та сама декларація від роботодавця, я додаю одним документом job offer + business license + Employer declaration form and authorization разом додаю?
-
Вітаю! Можливо хтось підкаже, я подаюсь на ПР і завтра планую довантадиьи документи і подати заявку. Я через тиждень збираюсь повертатись назад в Україну до отримання ПР, якщо звісно все пройде успішно. Чи можуть бути проблеми з тим, що я поїду в Україну? На гарячій лінії запевнили я маю бути тут тільки на момент подачі і отримання ПР. Також маю питання стосовно діджитал версій фотографій. Не зовсім розумію чи це мають бути доуковані фоторгафіі відскановані з датою народження і місцем, де було зроблено фотографію? Чи саме діджитал версія (не скан копія) від фотосалону + зе окремий документ на якому вони мають зазначити всі деталі?