PR CUAET
-
В мене банківський аккаунт зареєстрований на український номер, який є зараз неактивним, тобто СМС-ки на ньго не можу отримувати. Намагався в Резерв+ вписати свій канадський номер після авторизації через свій банк, але не проконало. Але проканав інший український номер, та вдалося оновити дані.
-
Я уже AOR получила и биометрию сдала.
-
Ну так, тому що якщо ви хочете зареєструватися на канадський номер, то він повинен бути в банкінгу також, тому і міняють всі (хто вказує канадський в резерві), з українськими такої проблеми немає.
-
Тобто ви написали свої дані на фізичній фотографії, а потім пішли її відсканували? Бо діджитал версія моєі фотографії не містить мого імені і прізвища, там просто фото і все.
-
Доброго вечора. Хтось робив довідку про несудимість в Чехіі?
-
Я вже в Канаді 7 місяців , чи є можливість в новому паспорті продовжити ?
-
Спасибо.
-
Я так розумію на фінальному етапі вони знову просять фото. Якщо їм щось не сподобається, вони зроблять запит
-
На зворотній стороні штамп від фото студії, і я написала свої дані. Відсканувала і прикріпила
-
Так, згідно з інструкції
-
Ви маєте то самі написати
-
Подавайте заявку, платно, ніхто ще не відписував, з тих хто подавав після 31 березня..
-
Плюс в тому, що ви автоматом деверсифікуєте портфель, тобто вкладуєтесь не в одну компанію, а в декілька. А так це тіж стоки
-
Доречі хтось рахував як краще в ІТФ в КАД брати чи ЮСД? В юсд вибір краще та за обслуговування менше відсоток. Але питання с податками тут буде? Поки що на ТФСА аккаунті
-
Як ви отримали візу на 1.7 місяців розкажіть будь ласка
-
Супер , дякую 🙏
-
На ютубі є інструкції
-
15 років.
-
Дякую , може підкажете як це робити ? Коли буду подаватись на pr також закину як все проходив по етапно , зараз тільки в процесі перекладу документів і підтвердження диплома
-
Ситуація дуже хренова , тому шукаю любі виходи з ситуації , тому деякі питання можуть бути смішними і дивними , але вибір не великий , треба щось робити
12 Jan 2024, 17:45
222641/473839
4 minutes ago