PR CUAET
-
Не звертайте уваги на таке....
-
Доброго дня! Хто оновлювався дані в Резерв +? Оновив чоловік написало на обліку не перебуває звернутися ТЦК! В Посольство в понеділок чи приймуть з таким документом? Дякую за відповідь!
-
Десь березень початок-середина
-
Подскажите ожидаю AOR , подался 13 апреля , какие даты сейчас обрабатывают ?
-
Писати на email до ТЦК або ..
-
Вони не приймуть. Обслуговують тільки тих, хто на обліку.
-
Якби до 16 ..трактується ,як 15 включно ..
-
Доброго вечора всім) Поясніть будь ласка чи підходить мої години для подачі на PR? Рік я відпрацювала в ресторані де мені ставили full time, але є такі місяці що було 58 год за два тижні, 70 год за два тижні. Але в загальному за рік буде більше ніж 1560 год.
-
Доброго, вони вимагають від чоловіків 18-60 QR з додатку, без нього послуги не надають, тож ні, не приймуть
-
Тоді для чого вам це ... Треба було в консульстві ставати на облік до 16 червня.. Актуальну адресу ,пошту ,номер телефону. Не знаю ,якщо не було ніколи ВЛК чи це пройде
-
Через імейл можна лише оновити дані, на облік стати - ні. Для постановки на облік на разі тільки особиста присутність у ТЦК, до 17.06 можна було стати через консульство (лише тим, хто знімався при виїзді), але все
-
На номінацію усі документи тільки від головного апліканта. Дитину просто вписуєте. Потім вже на федеральному етапі ви додаєте документи дитини.
-
Треба виконувати 2 умови одночасно: 1560 годин за 12 місяців і 30 годин на тиждень або 60 годин на 2 тижні. Меньше не зараховуються як і більше не зараховується. Але і немає умови, щоб тижні підряд були.
-
А що їм писати? Син виїхав вже давно і навіть встиг отримати канадське громадянство
-
До 16 включно. Тобто, і у вівторок 16.07. - можна!
-
Але то такий варіант,я ще не чув ні від кого ,щоб на облік взяли ,якщо до них писати ..
-
Проходив ВЛК тільки коли поступав до універу, це вже було давно
-
Ну , тепер зрозумів - якщо ніколи не був на ВЛК тоді , так як вище написали , тільки фізично..
-
Він писав у консульство, сказали, що вони цим не займаються, пишіть у ТЦК
-
Він в Україні навіть вже не прописаний ніде
12 Jan 2024, 17:45
222665/427434
4 minutes ago