PR CUAET
-
Він в Україні навіть вже не прописаний ніде
-
Даже не знаю сколько конкретно надо было. Муж взял выписку со своего счета, им хватило.
-
Штраф , ок .. Ви зробили,все що змогли .. Тепер подивитися ,як це буде працювати
-
Ну так ,шо вони тоді голову вам крутять .. До 16 червня можна було...
-
Не смешите. У меня нет паспорта Канады, но я забил на это. Загранпаспорт ещё 5 лет в силе.
-
Каже - штраф))) Дякую за відповідь)
-
Так зачем ему это надо, у него паспорт Канады. Забить.
-
Доброй ночи. Может быть вопрос не по теме, но подскажите, пожалуйста: для того чтобы податься на Pr по Атлантической программе, есть ли возможность не сдавать английский язык? Слышала, чтоб работодатель может указать, что знание английского языка работника его устраивают. Это любой работодатель может так указать или это от чего-то зависит?
-
Ну то таке ...
-
Нет, мне пришел запрос когда я уже вернулась в Канаду. Заказала повторно в дии и перевела в Канаде. Пока все.
-
Теж саме Але коли я дзвонила то вони сказали шо воно зараховано але помітка expired І це на розгляд офіцера чи зарахують
-
Я жила в еміратах 6 років але не думаю шо це якось буде проблемою В мене ще в процесі, поки не получила ПР
-
Спасибо
-
Ну ви хочете тримати збереженея як у вашому повідомленні першому чи ви хочете 30% річних?
-
Дякую!
-
Всім привіт, хтось подавався на Укр паспорт в Хьюстоні , проживаючи в Канаді?
-
По поводу выбора , то канадских итфов тоже предостаточно, только на сайте Блек рок Канада, их наверное сотни две. Плюс рбс, плюс ТД банк, там тоже ещё по сотне. Так же Акции почти всех крупных компаний тоже есть в кадах.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто на днях прилетів в Торонто і отримав ворк перміт, чи є там позначка CUAET? І на який термін видали? В нас ситуація: подавались по CUAET, видана робоча віза в січні 23 року, людина прилетіла три дні назад, видали ворк перміт до січня 26 року(на термін дії робочої візи), позначки CUAET немає. Не знаю що робити зараз, чи це на щось вплине? Поділіться в кого так само було, чи все було ок, чи потрібно міняти ворк перміт?
-
Дякую!
-
Загалом дитина може бути на візітор рекорд до 18 років, якщо в мами є пр ймовірно що можна подаватися на стаді чи воркперміт (варто уточнити у консультанта). Після 18 здається можна спонсорувати, а дозвіл не треба від батька. Тобто, його дії в принципі нічого не дають. Єдине що треба статус підтримувати, щоб були дійсні візітор рекорди і візи до 18 років
12 Jan 2024, 17:45
222684/447539
3 minutes ago