PR CUAET
-
В нас також так було
-
Я би вам не радила слати на ті всі імейли, щоби в бан за спам не попасти. Не ризикуйте. Вам ще трохи залишилось почекати
-
Але ідея цікава. Щоб тільки негативних наслідків не було. Цікаво почути думку Остапа
-
Та ні. Я як завжди, наперед все готую.
-
Ви вже отримали портал 1?
-
Я бы сделала все две. И то что было раньше вы ж не знаете это может для визы было или ещё для других целей. Типо как биометрия кто кует визы получал проходили биометрию, а сейчас на пр тоже надо проходить
-
@OstapBosak ,чи може це спрацювати, чи краще не спамити.Є і-мейли різних офісів іміграційної служби. Просторами інтернету пропонують розіслати на всі 7 ту саму інформацію, що портал 1 (піп, колір очей, зріст і т.д.). І таким чином прискорити отримання Portal2. You can just add @cic.gc.ca at the end of the following: cic-calgary cic-etobicoke-landings ircc.clientportalhm-mhclientportail.ircc ircc.clientportal-portailclient.ircc ircc.clientportalprairies-prairiesclientportail.ircc ircc.clientportalontario-ontarioclientportail.ircc ircc.clientportaleast-estclientportail.ircc
-
Розбираючи документи моєї мами я знайшла собі ще один бонус💩🤧. Виявляється що мама вже підписувала форму IMM5476, де відповідальним був назначений мій колишній чоловік в зв'язку з тим, що на той час я не володіла французькою мовою. В такому випадку тепер мені потрібно робити дві форми ІММ5476 (де в одній буде відмова від послуг мого колишнього чоловіка (як анулювання), а в іншій вже я виступаю як довірена людина моєї мами)? Я правильно розумію?
-
Це має означати що ви вже маєте AOR. Можливо цей лист у Вас у спамі. Якщо хочете дізнатися коли (яким числом виданий) отримали AOR, можете це дізнатися в трекері. PS хоча зтверджувати не буду, так як в них є багато нюансів в розглядах.
-
Официальный перевод рус, укр, англ. Уже не первый год обращаюсь к Неле [email protected] [Name] Неля Чмиленко [Mobile] (587) 703-0888
-
Срок действия справки о несудимости Этот вопрос — как та булочка, мимо которой много раз проходили джентльмены в поисках выхода из лабиринта. Мы тоже каждый раз возвращаемся к нему 🙃 Тут нужно помнить всего три вещи: Первое: справка о несудимости действует бессрочно, если человек после её получения не посещал выдавшую её страну. Не посещал — значит не мог совершить на её территории ничего противозаконного. Второе: если вы подаёте заявление, проживая за пределами Канады, и из страны проживания вам требуется справка о несудимости, получать её нужно в последнюю очередь. Заявление желательно подать не позже, чем через три месяца после даты выдачи справки. Третье: иммиграционные власти всегда могут попросить свежую справку о несудимости на своё усмотрение, руководствуясь своими соображениями. В этом случае нужно будет выполнить что просят. #доки 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]