Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1386052615T Offline
    t1386052615T Offline
    Руслана
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, який документ засвідчує Українську прописку? Сину 17 років, приписаний в Україні, довідка про склад сімʼї підійде? Щиро дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    isabel
    wrote on last edited by
    Можна у консульстві замовити
    1 Reply Last reply
    0
  • t1431668576T Offline
    t1431668576T Offline
    Mykola Mykola
    wrote on last edited by
    Но власне мене поки цікавило цікавило щось краще ніж просто тримати на дебітовому рахунку збереження, оскільки зараз не маю часу вивчати цю сферу, мушу ше зосередитися на кар'єрі
    1 Reply Last reply
    0
  • t130094568T Offline
    t130094568T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Залежить від рахунку, в тфса якщо тримаєте то автоматом платиться податок з дивідендів акцій котрі в юсд. В RRSP такого податку немає. Canadian in a t-shirt пошукайте на ютубі, там людина все доступно пояснює, але англійською. У нього є конкретно про це питання відео, не знаю чи тут можна вставляти посилання
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Зазвичай довідка дійсна 3-6 місяців. Якщо з моменту отримання довідки Ви не були в Україні, то теоретично можна подавати й з такою датою. А далі як вирішить офіцер. Він може запросити нову довідку, і дасть Вам на це 30 днів. То якщо є можливість, краще мати більш свіжу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/206043
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv Тут інформація про всі вимоги консульства. Апостиль ставить держава, в якій видано документ. Подивіться на сайті польського консульства в Канаді, там повинна бути така послуга. Після треба зробити нотаріально завірений переклад на українську.
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хтось знає,що робити? Подали на продовження ВП ще на початку лютого, відповіді 0. Писати в кризову форму чи чекати,чи заново подавати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Термін розгляду зазвичай до 6 місяців. Але можете подзвонити спитати. Наскільки я розумію, тут це зайвим не буває.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Нарешті наше "Дані відправлені на перевірку" просунулося. Паспорт почали робити (подача була 22 квітня). Тож потрохи воно рухається!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    З Дії можна взяти витяг про місце проживання
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В нас теж пішов сьогодні. Подавалися 22 квітня
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Не так трохи. Якщо більше не жити в Україні або не перебувати там, то годиться і старший.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Для людей 80 років і старше, біометрія не потрібна, якщо ти не шукач притулку. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/biometrics/who-needs-to-give.html#exemptions
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Згодна, але якщо є можливість отримати більш свіжу довідку, щоб потім не доводити це офіцеру, я б узяла нову. Але це вибір кожного 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t382934588T Offline
    t382934588T Offline
    Alina Fitisova
    wrote on last edited by
    Наконец-то пришли результаты, немного не дотянула до цели, хотела 9,9,8,8, эх Теперь видимо только через провинцию получается. Кто-нибудь имел опыт с апелляцией ? Я уверена была в моем письме как минимум на 9
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Bolzhelarska
    wrote on last edited by
    С аппеляцией легко. Подаете, платите. Если оценку пересмотрят в вашу сторону - деньги вернут. Ридинг и листенинг не имеет смьісла подавать так как это оценивает система. Мне не подняли бал, а другу подняли. Можно еще подготовиться и пересдать весь тест. Удачи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Щодо довідки про несудимість, її нема у первинному списку документів, які треба подати. Її запитують пізніше, після підтвердження eligibility. Оскільки ви зараз подасте документи і повертаєтесь в Україну, то якщо зараз ви докладете довідку, на наступному етапі у вас можуть запросити нову, бо за час в Україні щось могло статися. Моя подруга і я, ми подавали батьків по програмі майже одночасно. Моя подруга вирішила довідку про несудимість не докладати, бо вона не є частиною первинного пакету документів, які перевіряють одразу. Я ж вирішила витягнути довідку з Дії одразу і докласти до справи. В результаті вона подала свою заявку на 4 дні раніше, за мене, бо я ще чекала перекладу довідки. І як результат, вони отримали eligibility в травні, а ми лише у липні, на два місяці пізніше. В листі щодо eligibility вони просять дослати купку документів, і серед них довідку про несудимість police certificate). Ми їм на це відповіли, що довідку вже докладали раніше, і що людина звідтоді з Канади не виїжджала. Сподіваюся, що зарахують стару. Ось тут вказано, що criminal and security checks вони роблять пізніше, на наступному етапі. Тоді й довідку про несудимістт запитують: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html#gc-document-nav
    1 Reply Last reply
    0
  • t1237285888T Offline
    t1237285888T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Може хтось знає чи можна залишити на вклейку старий паспорт який закінчився?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags