PR CUAET
-
Згодна, але якщо є можливість отримати більш свіжу довідку, щоб потім не доводити це офіцеру, я б узяла нову. Але це вибір кожного 😊
-
Наконец-то пришли результаты, немного не дотянула до цели, хотела 9,9,8,8, эх Теперь видимо только через провинцию получается. Кто-нибудь имел опыт с апелляцией ? Я уверена была в моем письме как минимум на 9
-
С аппеляцией легко. Подаете, платите. Если оценку пересмотрят в вашу сторону - деньги вернут. Ридинг и листенинг не имеет смьісла подавать так как это оценивает система. Мне не подняли бал, а другу подняли. Можно еще подготовиться и пересдать весь тест. Удачи
-
Щодо довідки про несудимість, її нема у первинному списку документів, які треба подати. Її запитують пізніше, після підтвердження eligibility. Оскільки ви зараз подасте документи і повертаєтесь в Україну, то якщо зараз ви докладете довідку, на наступному етапі у вас можуть запросити нову, бо за час в Україні щось могло статися. Моя подруга і я, ми подавали батьків по програмі майже одночасно. Моя подруга вирішила довідку про несудимість не докладати, бо вона не є частиною первинного пакету документів, які перевіряють одразу. Я ж вирішила витягнути довідку з Дії одразу і докласти до справи. В результаті вона подала свою заявку на 4 дні раніше, за мене, бо я ще чекала перекладу довідки. І як результат, вони отримали eligibility в травні, а ми лише у липні, на два місяці пізніше. В листі щодо eligibility вони просять дослати купку документів, і серед них довідку про несудимість police certificate). Ми їм на це відповіли, що довідку вже докладали раніше, і що людина звідтоді з Канади не виїжджала. Сподіваюся, що зарахують стару. Ось тут вказано, що criminal and security checks вони роблять пізніше, на наступному етапі. Тоді й довідку про несудимістт запитують: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html#gc-document-nav
-
Всім привіт. Може хтось знає чи можна залишити на вклейку старий паспорт який закінчився?
-
Мне кажется если вы ридинг сдадите на 8+ таких же данных у вас вырастут crs балы, из-за того что общий скор clb будет 8. Но кабинет ЕЕ уже можно создавать и висеть в пулле кандидатов
-
Довідка про несудимість є у списку первинних документів, перевірте Document Checklist (IMM0190) у пункті 17 зазначено. Якщо не додавати документи зі списку з самого початку - просто розглядання буде повільнішим (через запити).
-
Вклеїти візу в недійсний паспорт?
-
У меня средний бал уже 8, только это мало для CEC выборки по STEM 🥲 я не знала что если бал увеличат то возвращают деньги за переоценку , спасибо 🙏
-
Нам прийшов запрос на біо в 87 років. Пишуть одне, а в реальності може бути інше
-
у дітей два паспорти, один уже не дійсний, а другий діє, але вже куплені квитки в іншу країну.
-
Средний != clb. Clb оценивается по нижнему баллу селпип. Clb у вас сейчас 7
-
Не знаходить інфи, але я майже впевнений, що відмовлять в такому випадку
-
теж шукали інфо, переноситимемо квитки. Дякую
-
Вчора змінив без проблем в Приват 24
-
Скажіть будь-ласка, а ви оплачували біо зразу, враховуючи вік? Дякую
-
Може, у вас багато країн було в історії, або просто офіцер не додивився вік (не можемо виключати людську помилку). Ми також подавали цю людину на візу до війни, то ні тоді, ні зараз під час подачі на PR запиту на біометрію не було (80+).
-
В мене 2 тижні , так що ви сильно не переймайтеся
-
Якщо вашому апліканту 80+, не оплачуйте біометрію заздалегідь. Якщо прийде запит, тоді й оплатите.
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можемо одночасно податися я з дитиною, та моя мама окремою заявкою?
12 Jan 2024, 17:45
222747/466519
less than a minute ago