PR CUAET
-
Може, у вас багато країн було в історії, або просто офіцер не додивився вік (не можемо виключати людську помилку). Ми також подавали цю людину на візу до війни, то ні тоді, ні зараз під час подачі на PR запиту на біометрію не було (80+).
-
В мене 2 тижні , так що ви сильно не переймайтеся
-
Якщо вашому апліканту 80+, не оплачуйте біометрію заздалегідь. Якщо прийде запит, тоді й оплатите.
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи можемо одночасно податися я з дитиною, та моя мама окремою заявкою?
-
Добрий день Є ті хто подавався в лютому на гуманітарну програму? Хтось отримав за пів року PR?
-
НУЖНЫ ЛЮДИ ДЛЯ ДОПОЛНИТЕЛЬНОГО ЗАРАБОТКА Возраст от 18+ Хороший пассивный доход Пиши в ЛС
-
Кто то расскажите что такое «апрув»😂 Это приглашение на отпечатки?
-
Цу мрія кожного, пр за пів року, по відписам...з листопада і грудня ще тиша по апрувам...
-
Доброго дня. Можливо у когось був подібний кейс і підкаже, який орієнтовно час очікування. Мама , перебуваючи в Канаді, подала заявку на візу собі і двом дітям (є work і study permit) . Діти на момент подачі заявки вже були в Україні (про це вказали в заявці). Через тиждень мама поїхала в Україну . Запит на біометрію для старшої дитини прийшов через 10 днів, її здали. Починається процес очікування. Скільки (за вашим досвідом) може тривати цей процес?
-
Месяц прошел?
-
Поняла спасибо , я просто уже месяц жду приглашения на отпечатки вроде бы говорили до месяца ждать, а тут читаю за апрувы что долго ждать и подумала может это био
-
Апрув это положительный ответ- результат по апликации, приглашение на био, это просто письмо с приглашением, вначале пути
-
Маю подібні бали окрім письма, воно на 6😢, як ви працювали над цим? Якісь лійфхаки?
-
Дякую, просто думаю, щоб не затягнути процес на ще довше....
-
Я подавалась с адвокатом хорошо я сейчас им напишу спрошу, спасибо)
-
По своему опыту, если месяц, то скорее чтото неправильно заполнили, и монут вернуть апликацию дозаполнить, или тут писали что подавали через адвоката, и вызов на био пропущен был...не видели...вы сами подавали? Если сами подавали и все ок с доками обычно 2-3недели и приходит приглашение
-
Сегодня пришел вот такой ответ, ответили, сидим ждем дальше)
-
Да но я с квебеке и незнаю даже что думать 😀
-
Спасибо за информацию) я узнаю у них все
-
С момента как они сабмитили апликацию...надо у низ точное число узнать
12 Jan 2024, 17:45
222763/461261
2 minutes ago