PR CUAET
-
По своему опыту, если месяц, то скорее чтото неправильно заполнили, и монут вернуть апликацию дозаполнить, или тут писали что подавали через адвоката, и вызов на био пропущен был...не видели...вы сами подавали? Если сами подавали и все ок с доками обычно 2-3недели и приходит приглашение
-
Сегодня пришел вот такой ответ, ответили, сидим ждем дальше)
-
Репетитор для підняття загального рівня англійської та пробні тести в інтернеті, але пробні були на 9 , в принципі і моїх балів достатньо для Онтаріо pnp але хотілось би на федеральний. А ви не хочете подати на апеляцію по письму ?
-
Можна самому зробити LMIA для компанії на яку працюю, при повному сприяні компанії? Чи темат занадто складний і вимагає багато часу на вивчення?
-
Подскажите пожалуйста нотариуса у которого можно заверить подпись?
-
Я признаю шо в мене мега слабке письмо, так цікавлюся як ви покращили, просто багато практики чи якісь лайфхаки. А загалом теж думаю що швидше буде Ontario pnp ніж відчутно краще пеpездам
-
Я працюю у IT department та дуже часто по роботі пишу email тож так мабуть і підтягнула , та мені сподобалось що всі помилки підкреслюються та надаються варіанти напису то дуже допомагає, бо я слово unfortunately навіть пишу з помилками 🤦♀️