PR CUAET
-
Репетитор для підняття загального рівня англійської та пробні тести в інтернеті, але пробні були на 9 , в принципі і моїх балів достатньо для Онтаріо pnp але хотілось би на федеральний. А ви не хочете подати на апеляцію по письму ?
-
Можна самому зробити LMIA для компанії на яку працюю, при повному сприяні компанії? Чи темат занадто складний і вимагає багато часу на вивчення?
-
Подскажите пожалуйста нотариуса у которого можно заверить подпись?
-
Я признаю шо в мене мега слабке письмо, так цікавлюся як ви покращили, просто багато практики чи якісь лайфхаки. А загалом теж думаю що швидше буде Ontario pnp ніж відчутно краще пеpездам
-
Я працюю у IT department та дуже часто по роботі пишу email тож так мабуть і підтягнула , та мені сподобалось що всі помилки підкреслюються та надаються варіанти напису то дуже допомагає, бо я слово unfortunately навіть пишу з помилками 🤦♀️
-
Вітаю! Можливо хтось може спростувати або підтвердити мої догадки. Якщо в день подачі ,мені вдається одразу зайти на портал ,або бути в перших числах в черзі ,і після заповнення та сабміту аплікації ,чи можу я вийти з кабінету і зайти в інший ?чи воно закине знову в чергу ? Тому що якщо якщо є можливість зайти в інший кабінет ,то таким чином можна спробувати допомагати іншим людям з чату заповнювати аплікації. Вони кидають на пошту zip своїх документів ,і через team viewer (віддалений доступ) самі ж заповнюють свою анкету ,тільки з мого компʼютера.
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка чи вірно я зрозуміла Для того щоб зареєструватися у Резерв+, потрібно у застосунку банку змінити номер телефону на канадський - щоб система робила коректно? В чоловіка Аваль (я не знаю чи можна це зробити онлайн) Якщо цього не зробити, то зареєструватися не вийде? Дякую
-
Дитина до 18 років або неодружена до 22 - на сайті чітко вказано. Мама - це лише окрема заявка і окремий кейс.
-
Я у групі прочитала що тоді, видає помилку Якщо ні, дякую вам, спробуємо