PR CUAET
-
Це суто щоб не ставити ту приблуду ) і зафіксувати факт подачі інформації, для паспорту і консульських послуг це не підходить
-
Скажіть будь ласка якщо вдалося наприклад отримати той qr код і замовити паспорт привіт отриманні паспорту знову треба показувати той код ? І вже не факт що воно оновиться без всіляких перешкод я так розумію ... і паспорт можуть не віддати ?...
-
а тут вже і не зрозуміло, якщо пишуть звернутись до ТЦК, то ті дії оновлення будуть зараховані?)
-
Скажіть а скільки вже місяців після того як ви подали на Федеральний рівень ?))
-
Паспорт выдают без предъявления распечатки pdf из Резерв+ для всех кто подался после 23 апреля
-
Треба тренуватися тоді самому вдома, є багато тем в інтернеті і прикладів Так а ви тепер думаєте переставати, чи Вам вистачає балів ?
-
Ще не було випадків, зараз забирають паспорти хто подався до закону, в них тільки питають чи оновлювали чи ні, якщо ні, то все одна віддавали, але ж не зрозуміло нікому що буде через 3 месяці, коли вже подавалися з кодом, то потім будуть вимагати чи ні... це вже питання часу)
-
А чому ні?) Я ж оновив дані) те, що їх в когось не достатньо, це вже не мої проблеми)
-
Я маю на увазі коли АОР отримали, коли медікал зарахували, тощо. Скоріше за все почали або секʼюріті або кримінал чек
-
Дякую !)
-
19 лютого
-
А когда вы подали саму заявку на продление
-
Сказала прийти просто з паспортом ,коли забирати ... Чи щось зміниться невідомо..
-
Дякую. Я думала може хтось подався з кодом і що казали при отриманні показувати чи ні)
-
Питання, я відправив емейл про помилки допущені в аплікації чи треба мені чекати на якусь відповідь чи вони просто прочитають і все? І як довго чекати відповідь від них якщо хтось знає. Дякую
-
Всім привіт. Підскажіть кризову форму IRCC, подав на продовження перміту ще 19 лютого і досі нічого. Дякую
-
AOR 8го травня цього року
-
Ні не можна пробували. Принаймні у нас не вийшло, ви можете спробувати
-
Можливо це тимчасовий номер
-
Верно, вы пишите, что вы кризисную форму 19 февраля отправили. Если вы имели ввиду подача заявки то ещё рано. Это семейная или индивидуальная заявка?
12 Jan 2024, 17:45
222892/429575
6 minutes ago