PR CUAET
-
Дякую. Я думала може хтось подався з кодом і що казали при отриманні показувати чи ні)
-
Питання, я відправив емейл про помилки допущені в аплікації чи треба мені чекати на якусь відповідь чи вони просто прочитають і все? І як довго чекати відповідь від них якщо хтось знає. Дякую
-
Всім привіт. Підскажіть кризову форму IRCC, подав на продовження перміту ще 19 лютого і досі нічого. Дякую
-
AOR 8го травня цього року
-
Ні не можна пробували. Принаймні у нас не вийшло, ви можете спробувати
-
Можливо це тимчасовий номер
-
Верно, вы пишите, что вы кризисную форму 19 февраля отправили. Если вы имели ввиду подача заявки то ещё рано. Это семейная или индивидуальная заявка?
-
В мене так вийшло минулого четверга без жодних проблем. На 10:00 мій номер в черзі був 300 - десь за годину я була на сайті - спокійно закінчила зі своєю анкетою і далі спробувала змінити аккаунт. Сайту це не дуже сподобалось бо він почав відключатися (хоча під час заповнення анкети жодних проблем не було), але після 15ти хвилин активного оновлення сайт запрацював і дав можливість зайти, створити та повністю заповнити заявку для подруги
-
Не всі,є люди які подавалися в грудні і получили апрув
-
О ти ви тільки почали , бо я вже почті 8 місяців і background In Processing.
-
@OstapBosak
-
Звичайно я спочатку подав заявку , мені потрібно зараз написати . Запитати як моя заявка
-
Якщо у вас є американська віза- то проблем не має куди подавати, хоч в Гватемалі)
-
Ну а я що зробив ? Ви маєте емейл кризовї форми чи ні ?
-
Так ее нужно было сформировать и засабмитить, а не в кризисную отправлять вначале
-
Заяву на новий паспорт,копії, фото, мані ордер оригінал забирають, заяву про залишення старого паспорта дають в консульстві, я роздрукувала номер запису, але не знадобився. Але краще забагато, ніж замало. Наш прийом був коротким, оскільки мали все
-
Вопрос, а вы в 10.00 и перед тем просто обновляли сайт или писали скрипт для автоматического обновления, чтобы в первые миллисекунды зайти? Второй вопрос, если уже попал на сайт нужно спешить заполнять или если уже вошёл то даст закончить
-
А ви не дзвонили не питали чого так довго?
-
Elena ваше повідомлення перенесено до цієї гілки. Напишіть, із яких саме країн вам потрібні довідки.
-
Ого Ну в мене теж background processing написано було але наче ще не почався він коли я дзвонила Ну я в еміратах наче нічо поганого не робила то не повинні бути проблеми😅але хто його знає, справка з поліціі в мене була то повинно бути все норм
12 Jan 2024, 17:45
222905/429214
about a minute ago