PR CUAET
-
Слоты можно передавать близким родственникам, подтверждая родство документами
-
Підкажіть , у вас вже був draft з минулої червневої подачі ? Чи це був перший раз як подавалися і заповнювали?
-
Тут у групі теж рекомендують адвокатів та консультантів. Одні пишуть про гарний досвід із ними, інші - про поганий. Тож не факт, якщо прислухаєтеся до порад, то оберете найкращого
-
Ну там скорее всего если обновить в 10 часов и одну секунду то уже больше 1000 в очереди будет, там важны миллисекунды и, возможно даже микросекунды
-
Я не скільки АОР чекаю, скільки запит на біо, бо затягнулося що можу отримати перед відпусткою додому, і не дуже хотілося б ще їздити у Львів чи Київ
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка щодо перекладу дипломів для АОС. Якщо диплом двомовний (українською та англійською), але печатки від навчального закладу тільки українською. Є евалюація від WES. Чи треба робити додатковий переклад, чи диплом + евалюація, достатньо в цьому разі?
-
Дивіться по відгукам, питайте рекомендації знайомих. Тут майже всі іноземці подавалися через адвокатів. Ось із ким не заговорю - кожен може порадити адвоката зі своїм успішним досвідом
-
Потрібна, можемо допомогти
-
Вручну і копі з ворд файлу , заготовленого заздалегідь . Я навіть не знаю що то за скріпити і як це робити ))
-
Доброго дня, ми робимо
-
Краще бути з порталом 1). Жовтень отримав аор за 30 днів і досі чекає еліджибиті. Оце вам різниця. Коли маєш портал знаєш коли буде пр. Коли иаєш аор знаєш що попереду більше року очікування А так то да всі етапи мають значення
-
Ну первые номера это если только код написать и при этом частота должна быть 0,0001 sec что увеличивает риск выброса из цикла
-
Добрый, что у вас в кабинете на каком вы этапе?
-
Ну буду пробовать, возможно без декларации проскочит)
-
Але і також довгі місяці очікування, які можуть бути в пусту(
-
Так а без кода що ні в кого не буде перших номерів ? Лише останні? В когось вони будуть і без скрипів, як показала практика . В Остапа один клієнт впіймав 8 номер взагалі
-
Так.
-
What’s up?
-
Посмотрим будут ли отказы тех, кто подался без декларации. В любом случае риск оценивается в размере 840 долларов, что обидно, но не критично
-
Looks like they do
12 Jan 2024, 17:45
222968/429208
4 minutes ago