Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5316943259T Offline
    t5316943259T Offline
    Roksolana Vytychak
    wrote on last edited by
    Маю питанн можливо трохи не по темі- якщо продали квартиру є кошти на руках( кеш) та документи продажу перекладені, які дії далі.? Виліт із Польщі- маємо якось зареєструвати у Польщі і потім у в’їзді у Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vorobiov
    wrote on last edited by
    Караван їде собаки лають а Гена й далі думає що правила не для нього і після паспорта він тепер буде подавати заявку на АОС без комплекту документів 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aaron Bärchen
    wrote on last edited by
    В селпіп все перевіряє комп. Тільки після може перевірити людина.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Все может быть, но я ещё хочу подготовиться не только для ПР, но и для жизни ибо на работе мне нужен очень высокий уровень, чтобы не попадать в неловкие ситуации
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    А може не бути на вашу користь, повірте ! Селпіп мені не заважало нічого, окрім того, що таки так, всі ці тести дуже дурні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657248808T Offline
    t657248808T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ще питання, може хтось мав досвід. Якщо я спіймаю слов можу передати чоловікові? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Ох я вас запевняю , той чоловік може буде дуже не дуже )) і збивати вас дай Боже, а шума в мене ніякого не було
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Ваши задания спикинг тоже проверяет человек.... какая разница.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657248808T Offline
    t657248808T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Якщо це за дитячий паспорт треба дані дитини в money order? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Але я трошки не згоден. АОР це вже початок, а тимчасовий номер це якось не зрозуміло що ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aaron Bärchen
    wrote on last edited by
    Вони однаково тупі. Але в ielts є людський фактор, який може бути на вашу користь. А от в селпіп - ніц Тай в селпіп шум дикий, звук як з жопи динозавра. Iels куди приємніше було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    По CELPIP все бы неплохо но там непредсказуемо потому что компьютер запись идёт и шум и гул от соседей может сбить на спикинг, а IELTS это в спокойной обстановке и с человеком и там нет раздражителей, что даёт реальную оценку. CELPIP можно как лучше сдать так и провалить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хто оновився в резерві+ і має статус на обліку з кюар кодом того приймуть в консульстві але дані мають бути оновлені за 3 дні до візиту. Але якщо хто оновився і пише не на обліку і потребує уточнення, чи ще краще перебуває у розшуку нажаль в тих випадках функція на завантаження кюар коду відсутня і коду не має. В тому випадку консульство відмовить у послузі. Нажаль це правда 😔 Усі чоловіки які перебували закордоном більше 90 днів повинні за законом ставати на консульський облік. Це є дуже важливо. Особливо після 30 грудня 2022 там є нова постанова з новими змінами 16 травня 2024 що чоловіки які стають на консульський облік то консульства на протязі 7 днів передають дані на СБУ а СБУ на Тцк де ви прописані. Якщо не прописані то ставлять в Столиці. Якщо немає жодної прописки. Якщо ви стоїте на консульському обліку і при оновленні даних вносите свою адресу де ви є закордоном то ви є на обліку адже дані ваші є в системі і їх отримало тцк від СБУ. Ще раз кажу є постанова спеціальна. Яку зробили 30 грудня 2022
    1 Reply Last reply
    0
  • t662368873T Offline
    t662368873T Offline
    TK
    wrote on last edited by
    Вот этот абзац)) "На тих, хто не оновив свої дані – для них однозначно будуть штрафи. Якщо особа не перебуває на військовому обліку – на неї очікують такі ж самі наслідки. Повістки будуть надсилатись в автоматичному режимі. Якщо повістка була направлена, доставлена і особа не з`явилася, то для неї будуть такі наслідки, як для ухилянта", - каже Катерина Аніщенко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Верно, но сперва я хочу тест сдать, а потом уже работу искать где с декларацией решиться, но я наперед продумываю варианты if...if)
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    The writing and speaking components of the CELPIP-General Test are scored by qualified raters trained to apply consistent criteria to assess test taker performances based on standard scoring rubrics. Raters receive ongoing training and regular monitoring.
    1 Reply Last reply
    0
  • t662368873T Offline
    t662368873T Offline
    TK
    wrote on last edited by
    Ибо нет смысла. tsn.ua/exclusive/mobilizaciya-po-novomu-advokatka-nazvala-naslidki-yaki-ochikuyut-na-uhilyantiv-vid-17-lipnya-2621670.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1262086617T Offline
    t1262086617T Offline
    Liudmyla Kvartiuk
    wrote on last edited by
    За біометрію сплачувати як, підкажіть будь ласка. В листі посилання не має. На сайті IRCC шукати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    І у вас подача листопад. Зараз ми маємо досвід подачі червня , потім липня окремо аос та окремо хоспіталіті, тобто 3. І всі вони 3 були абсолютно різні! Різна система була. Тобто вам краще подивитися на досвід жовтня, а потім намагатися стратегію будувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/biometrics/how-to-give.html
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags