Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Хто оновився в резерві+ і має статус на обліку з кюар кодом того приймуть в консульстві але дані мають бути оновлені за 3 дні до візиту. Але якщо хто оновився і пише не на обліку і потребує уточнення, чи ще краще перебуває у розшуку нажаль в тих випадках функція на завантаження кюар коду відсутня і коду не має. В тому випадку консульство відмовить у послузі. Нажаль це правда 😔 Усі чоловіки які перебували закордоном більше 90 днів повинні за законом ставати на консульський облік. Це є дуже важливо. Особливо після 30 грудня 2022 там є нова постанова з новими змінами 16 травня 2024 що чоловіки які стають на консульський облік то консульства на протязі 7 днів передають дані на СБУ а СБУ на Тцк де ви прописані. Якщо не прописані то ставлять в Столиці. Якщо немає жодної прописки. Якщо ви стоїте на консульському обліку і при оновленні даних вносите свою адресу де ви є закордоном то ви є на обліку адже дані ваші є в системі і їх отримало тцк від СБУ. Ще раз кажу є постанова спеціальна. Яку зробили 30 грудня 2022
    1 Reply Last reply
    0
  • t662368873T Offline
    t662368873T Offline
    TK
    wrote on last edited by
    Вот этот абзац)) "На тих, хто не оновив свої дані – для них однозначно будуть штрафи. Якщо особа не перебуває на військовому обліку – на неї очікують такі ж самі наслідки. Повістки будуть надсилатись в автоматичному режимі. Якщо повістка була направлена, доставлена і особа не з`явилася, то для неї будуть такі наслідки, як для ухилянта", - каже Катерина Аніщенко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Верно, но сперва я хочу тест сдать, а потом уже работу искать где с декларацией решиться, но я наперед продумываю варианты if...if)
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    The writing and speaking components of the CELPIP-General Test are scored by qualified raters trained to apply consistent criteria to assess test taker performances based on standard scoring rubrics. Raters receive ongoing training and regular monitoring.
    1 Reply Last reply
    0
  • t662368873T Offline
    t662368873T Offline
    TK
    wrote on last edited by
    Ибо нет смысла. tsn.ua/exclusive/mobilizaciya-po-novomu-advokatka-nazvala-naslidki-yaki-ochikuyut-na-uhilyantiv-vid-17-lipnya-2621670.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t1262086617T Offline
    t1262086617T Offline
    Liudmyla Kvartiuk
    wrote on last edited by
    За біометрію сплачувати як, підкажіть будь ласка. В листі посилання не має. На сайті IRCC шукати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    І у вас подача листопад. Зараз ми маємо досвід подачі червня , потім липня окремо аос та окремо хоспіталіті, тобто 3. І всі вони 3 були абсолютно різні! Різна система була. Тобто вам краще подивитися на досвід жовтня, а потім намагатися стратегію будувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/biometrics/how-to-give.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Коли дані передають на Тцк то тцк вже не може вас не внести в систему.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472981729T Offline
    t472981729T Offline
    Nadya Shemet
    wrote on last edited by
    В мене 2 літери і 8 цифр. Можливо Ваша 2га буква розцінена Вами, як цифра?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Бо з таким листом адвокат може від вашого імені подати запит. Що до вашого листа. Так можна і в суд звернутися . А якщо не підпишете то будуть ігнорувати і казати що анонімний лист . Бо підпису нема цифрового. В нас в законах є зміни . Якщо лист шлеця на емейл треба підписувати цифровим підписом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Ну паспорт то удалось подать после 23 апреля и не смотря на все запреты, одна задача выполнена. Сейчас другой таргет, подать на номинацию. Все равно шанс есть, это лучше чем сдаваться)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    John Smith
    wrote on last edited by
    Привіт, якщо людина приїхала по куает не пройшла медогляд, виїхала з Канади, а тепер хоче повернутись але 90 днів вже сплинуло, то її пустять? І на яких умовах. Бо ж казали що віза в паспорті валідна як туристична.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    А ще раджу якщо пишете в тцк електронні листи то підписуйте цифровим підписом. Тоді їх будуть брати до уваги. Бо підписаний лист більше спонукає дати відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t351429242T Offline
    t351429242T Offline
    ▪️ Zlata ▪️
    wrote on last edited by
    Я вже перевірила приклади, з номером все гаразд, у мене також 2 літери та 8 цифр :) Однак не можу підʼєднати аплікацію до Secure account Бачу в інтернеті багато людей чомусь не можуть так само це зробити, їм та мені показує тільки, що аплікацію з такими даними не знайдено Буду ще пробувати різні комбінації своїх даних, щоб знайти аплікацію Хтось пише, що можна спробувати вказати 1 людину як кількість людей в заявці замість 2 чи більше (в нашому випадку нас 2), хтось пише, що не варто вказувати місце народження Можливо, у Вас є поради стосовно цього? Чи все гаразд було у Вас на цьому етапі? Дякую 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Куцолабська Катя
    wrote on last edited by
    Ситуації бувають різні. Але в мене чоловік має приписне йому 35 років . Влк проходив 2010 році. Диплома не давав у тцк. Після того що став на консульський облік. Тцк внесло і спеціальність і номер ВОС і без влк можна бути на обліку. Головне щоб ваші дані оцифрували вчасно. А не спеціально не вносили, як Зара роблять 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t336903849T Offline
    t336903849T Offline
    Anton Faer
    wrote on last edited by
    Я бачу в закріплених, лише 5 повідомлень, серед них про портал1,2 нема інформації. Якщо можливо, скиньте хочаб скрін
    1 Reply Last reply
    0
  • t676039513T Offline
    t676039513T Offline
    Rita
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, чи можна це зробити самостійно, без дзвінка до CRA? Бо там час очікування звʼязку 180 хвилин🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • t5164006297T Offline
    t5164006297T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Можна податися на цей WP в Квебеку? @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • t256118578T Offline
    t256118578T Offline
    N