PR CUAET
-
В 25 років не оновив фото в паспорті(досі книжка), приймають так, як дійсний паспорт? Чи що краще з собою брати, щоб точно не було питань з паспортом
-
Дякую! Сьогодні ще раз їм скину Раніше робили з пошти чоловіка, то якщо зараз вкажу свою пошту, то мені писати у веб формі, що дружина, чи обирати головний аплікант, як і раніше? Але просто свою пошту вказати? І чи треба loe писати, що переживаю, що може не отримали і відправляю ще раз, чи просто додати документ і все?
-
Стрим вообще сделали экстремальным, толка в той декларации если крупная компания и подходит под требования, лучше бы ограничения поставили по языковому уровню, повысив балл, либо только с мастер дегри, либо ещё как-то, но декларация это на везение, одна компания согласна, другая нет. Так что здесь лотерея
-
Спасибо за Ваш ответ. Я просто не могу найти информацию если апликант пробел портал 1 и выехал временно из Канады может ли он вернуться?:)
-
Сьогодні їм дзвонила: система частково лежить, тому автовідповідач не працює Раджу вам скинути ще раз з іншої пошти бо є ризик що вони ніц не отримали
-
Якщо ви питаєте про українську довідку, то в ній не пишеться, за який період, - просто вказується, що на таку-то дату судимостей не знайдено. Якщо ви питаєте, із яких країн потрібні довідки про несудимість, то в залежності від програми - із усіх країн, де ви мешкали більше 6 місяців останні 10 років або з 18-річчя.
-
Я писала з різних пошт як головний аплікант (бо я їм і є). Обидві пошти в аплікації - одна головна друга резервна З головної не пускало, з резервної пустило разів через 3 Я ЛоЕ не писала, проте в частині тексту пару рядків писала причину написання
-
Ну звичайно не обман. Але це один з основних документів . Без ВЕС теж податися не обман або без референса.