PR CUAET
-
У референсі роботодавець може написати, що стільки то годин на тиждень працюєте і все.
-
Моєму сину, пару років тому, в повні 16 ми продовжували паспорт на 4 роки.
-
GST мені прийшло 3 липня, карбон - у суботу прийшов
-
Подали
-
Ви вже подали ?
-
Сьогодні дзвонила в ірсс- сказали, що щодо дітей народжених в Канаді - фото не треба, тільки свідоцтво про народження.
-
Для чого Ви адресу вписуєте самі в резерв+
-
Вклейку візи роблять в Оттаві
-
В нас також прийняли в Едмонтоні паспорт без вклеєного фото. Мали вклеїти в 2020 (коли увесь світ був закритий через КОВІД)
-
Для більшості програм вимагається певний мінімальний рівень для кожної з частин (слухання, читання, письмо, говоріння). Тож середній бал картини не зробить, якщо по якійсь із 4-х частини ви не набрали необхідних балів. Тож у середньому балі мало сенсу
-
Вот так вот всё в gckey выглядит. Вроде всё ещё в процессе, а final decision уже есть сегодняшняя дата
-
Підкажіть будь ласка, вийшло у вас податись будучи separated?
-
С мастер дигри и отличным английским это в ЕЕ. Смысл как раз в более низкой квалификации, но работа на легальную компанию в Альберте, а не какой нибудь "дядя Лу", который потом пол Вьетнама сюда ввезет.
-
Поясніть чому по найнижчому балу береться середня оцінка? Там автоматично проставляється середній бал. Маю сходу ситуацію.
-
Оооо, у меня тоже в феврале….обнадеживающе:)
-
Дякую.
-
Прийдуть по смс, а також ви зможете завантажити їх із власного кабінету
-
Вам вже відповіли на питання декілька разів Якщо цікаво з практики: мій GCKey виглядає так само (різні дати тільки)- на наст день після IP2 прийшов портал1 Але, я не знаю чи затримка про яку я сповістила раніше сьогодні (з дзвінка ІРСС) вплине на ваш таймінг. Хочете дізнатися статус всіх етапів- подзвоніть на гарячу лінії, вони нададуть найостанніші статуси всього
-
Якщо після 25 січня 2022, то проблем не буде. А якщо раніше, то треба питати в консульстві, як вони вирішать.
-
Не в тому справа, як будуть викручуватись мошенники. А в тому, що люди дійсно в класних гігантах працюють більше року і пролітають (( але те, що світ несправедливий я вже давно сприйняла і навіть не дивуюся
12 Jan 2024, 17:45
223185/468339
2 minutes ago