PR CUAET
-
А 400 тысяч доход в год?
-
t.me/prcuaet/55035/252698 Почитайте тут умови чинності українського внутрішнього паспорта. Залежить, коли Вам виповнилося 25.
-
Подались на тур візу в січні з України. Ще досі тишина (здали вже біометрію). Поділіться досвідом хто скільки очікує.
-
Так там типа в перечни документов: Документ з актуальною адресою проживання в США driver lisence рахунок на оплату договір про оренду/купівлю помешкання, ну у меня этих документов нет , кто что предоставлял в этом разделе?
-
Доброго дня! Здавав біометрію, робітник який там брав у мене відбитки сказав , що Вам нічого не потрібно повідомляти , що ви здавали біометрію. У мене питання. Воно дійсно все автоматично і мені дійсно нічого непотрібно самостійно відправляти?
-
Наприклад, для Alberta Opportunity Stream по кожній з частин має бути не менше 4 балів (або 5, залежно від вашої кваліфікації). Тож якщо у вас в одній частині 3, а в інших трьох 12, то ви вже не проходите, хоча й середній бал у вас 9
-
Ну тут якраз Гена правий, вони хотіли заблокувати отакі «бізнеси» дядя Лу, а по факту відкинули тих, хто працює в волмарті, сефорі і амазоні. А дядя Лу точно знайде спосіб надати декларацію, це його бізнес
-
Ми ще не подались, але адвокат не побачив проблеми у подачі. Порадив зробити декларацію, що чоловік не приймає участь у процесі
-
Якщо офіс ваш етобіко - очікуйте затримки, в них бетлог
-
Сорри, хотел понять что это значит когда такой апдейт был. Спасибо за помощь!
-
Ну от власне. Відповідайте і бажано на ваш офіс і ось сюди : mailto:IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca
-
Так Здебільшого на наст день після ip2 Але іноді можуть бути затримки
-
Пришёл портал 1 только что
-
А потім просто портали приходять?
-
Лист про FD не надходить Просто йде зміна статусу (NA - IP1 - NA2 -IP2) => оповіщення
-
Вам письмо приходило какое-то о final decision? Или вы просто проверяете сами на портале?
-
Або подзвонити 😁
-
У них максимально тупа система, лише в GCMS Notes все ясно описано, але їх чекати потрібно аж місяць на жаль. Тому легше вже зробити самому рісьорч чи запитати в схожій групі як тут
-
Там столько раз перемывали вам кости, что невозможно не запомнить🤣🤣
-
Точно, сестра робила з адресою реєстрації, вибачаюсь
12 Jan 2024, 17:45
223209/433135
less than a minute ago