PR CUAET
-
Скажіть будь-ласка Чи повертають ще гроші за номінацію?
-
Перепрошую, довідка про несудимість з України має дати дійсний з 2023 і по вересень 2024. На номінацію ще не подались, а значить федеральний етап буде точно пізніше вересня. Чи означає це, що більше не можна буде використовувати цю довідку для подачі? Я просто ніби читала що для Канади довідки дійсні доти, поки ти знову не влетів в ту країну з якої довідка.
-
Не спорю, что эта декларация усложняет всем жизнь в разы, я сама ее 2 месяца почти ждала, сто имейлов написала. Тоже обидно за ребят из Амазона, но возможно просто они не зарегистрированы в Альберте, поэтому не могут дать такую декларацию, мы же не знаем всех нюансов работодателя...
-
Оплачували 10 липня. Можна оплатити тільки дебетовою карткою.
-
Перепрошую, довідка про несудимість з України має дати дійсний з 2023 і по вересень 2024. На номінацію ще не подались, а значить федеральний етап буде точно пізніше вересня. Чи означає це, що більше не можна буде використовувати цю довідку для подачі? Я просто ніби читала що для Канади довідки дійсні доти, поки ти знову не влетів в ту країну з якої довідка.
-
Якщо ви після її отримання не повертались в Україну вона буде дійсна Проте майте на увазі офіцер має право запросити нову
-
Хто має контакти міграційних консультантів Калґарід
-
Я про Резерв нічого не говорила. Треба змінити в банках адресу, бо та вже неактуальна. Пише, що для цього потрібно особисто відвідати банк. Це зробити не можливо, бо ми за кордоном. Десь тут вище писали, що ТЦК беруть інформацію про людину з різних баз даних, в тому числі з банків.
-
Я зробила довідку за два тижні здаєтся через консульство (Торонто) за місяць до подачі (федеральна)
-
Підкажіть перевірених консультантів подачі на ПР
-
Вам не потрібно буде 2 місяці для отримання української довідки Проте - так, ліпше найближче до подачі
-
Ukrainian Family Reunification PR Pathway 28.10.2023 р. - подача 8.11 - AOR+запрошення на біометрію 9.11 - здали біометрію 5.03.2024 - eligibility passed 14.03 - дозапит military + фінанси 19.03 - зарахували медицину з CUAET (квітень 2022 р.) 02.07 - final decision (побачив сам в GCKey, жодних повідомлень не приходило) 03.07 - Portal 1 12.07 - Portal 2 15.07 - eCoPR😋 2 дорослих+1 дитина. Торонто, Онтаріо. Час очікування: 8,5 місяців.