PR CUAET
-
P.S. Український police certificate був з Дії, переклад зробили в Україні по сканам. Дозапит був по фінансам (обидва працюємо full time) та мілітарі. Квиток я свій не знайшов, тож написав, що не служив, бо військ. кафедру закінчив 20+ років тому (долучив переклад додатку до диплома із записом про це). Якось так.
-
як читаєтся, так і пишеться 😅, якось да написав, да хтож знає на якій треба було писати, в українському додатку, написав на українській
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,хто як підписував форму 5283?
-
Можливо ви мали на увазі ворк перміт? В самій вклеєній візі таку інформацію не вказують.
-
У мене була подібна ситуація, зі слів працівника - відбитки гіршої якості ніж зазвичай (здавав у Fredericton, NB). В GCKey є інформація про дату здачі біометрії і що здавати відбитки не потрібно. Не знаю чи хтось до них дивився чи ні, але з моменту здачі біометрії (7 місяців тому), наразі анкета дальше не просунулась. Подавався 31 жовтня. Вже декілька місяців чекаю що з дня на день дойдуть до кінця жовтня, але поки новин немає. Тому чи підійшли відбитки покищо не зрозуміло.
-
Якщо є кюар код і статус - на обліку- то оновили. Там вказано має бути дату і годину оновлення. Але адресу канадську треба було вносити англійськими буквами. Цікаво як ви вулицю написали українськими буквами?
-
Похоже на то, у нас похожая ситуация.
-
Читаю всі ці "поради" і таке враження що потрапила в групу дитячого садка! Невже дорослі люди досі не збагнули, що в таких ситуаціях кожен має право і буде діяти, як вважає за потрібне, головне щоб спрацювало! Ніхто ніколи не подумає "не буду на сайт заходити, хай хтось подається". Ніхто не віддасть вам свою чергу, бо у вас діти, час підпирає або віза закінчується! Кожен в першу чергу думає про свою родину і себе, і це нормально. Змиріться вже з ситуацією і перестаньте давати поради дорослим людям. А Гена молодець, робіть своє і нікого не слухайте!
-
❗️Важлива інформація❗️ Записуйтеся тільки у консульство свого округу. Бо мене, як людину з Вінніпегу не прийняли у Едмонтоні. В мене просто все прострочилося, то ми ловили слоти вже всюди. Але не вийшло. Будемо ловити в Торонто... Було би добре інформацію про округи закріпити десь окремо. Дякую за увагу.
-
Ясно. Син писаа англійською мовою і в нього в основній інформації вказана вже оновлена канадська адреса. Дивно, що у вас далі українська. Там є опція виправити дані - можливо спробуйте ще раз оновити адресу.