PR CUAET
-
Not really. You upload one first, and after that another field will appear
-
Yes understand that, there's just no obvious space for dependent photos (should all photos be in one file? Or do they go in additional documents somewhere
-
Kids too. Also you need to take photos in the professional space
-
Everyone
-
A question, please: Is it necessary to upload photos of dependents (children) - or just main applicant Many thanks ❤️
-
Щиро дякую!
-
10 днів
-
Не пишите никаких сссеров... не создавайте себе проблем
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, ви заходили в secure ircc кабінет чи в той, де до цього подавались на візу? 🙏 Я вже чекаю більше 3х місяців, не розумію що я зробила не так.
-
Об'яву не розміщував. Але заробітну плату підняв до середньої. Номінацію вже отримав
-
Чи Приймається аналогічний документ, який видають нотаріуси в Україні з перекладом на англійську чи потрібно завірити нотаріусом саме цю форму?
-
Не потрібно
-
@OstapBosak Чи потрібно підгружати евалюйований диплом магістра? Чи потрібно сертифікувати скан-копії оригіналів документів у нотаріуса?
-
Загальні терміни в середньому 2 роки. Проте впринципі Українці часто швилше проскакують. В мене бували за 3 місяці. Але я про те що ці всі речі дуже індивідуальні, і дуже настабільні. Тому якщо є економічні варіанти (а вони в 99% є) то ними треба користатися.
-
Онлайн на Ворк Перміт подавати але вже з правильним прізвищем
-
5604
-
Якщо є наявні, я додаю
-
Там в них в правилах подачи на пр. Чтобы убедиться что левый человек не пришел получать пр
-
100%
-
Перший раз через 15 хв. Другие раз коли я Їм все в сказав невідповіли
12 Jan 2024, 17:45
22333/451807
15 minutes ago