PR CUAET
-
Ви молодець- про таке не подумала…
-
Поки добудують . Поки здадуть .. Там і війна закінчилася..
-
Поки що , квартира нездана, добудовується.
-
Это не мое дело. Я знаю на сто процентов что те, кому реально надо, успешно продают любые формы собственности
-
В мене ситуація навпаки, вся інформація по грошам є, а розійшлись не дуже
-
Немає права власності - значить не заберуть
-
Продати можна через довіреність. Для цього їхати в Україну не треба
-
Казали одне, вилазить зовсім інше. Не релігія, а нововобудова- документів ше немає, не має права власності ще навіть щоб продати
-
Как продать, если 2 военнообязанньіх?
-
Ок В мене в сім'ї є жінки військовозобов'язані... Оновили дані і вони в Україні.. Жінок і так тільки по бажанню беруть .. P.S.Зараз точно ,хтось напише ,а потім і жінок будуть брати
-
Киньте мудру думку в групі
-
Ага, зрозуміло 😊 Дякую! А що робити з колишнім чоловіком?😅 Заповнювати його дані в графі Релашеншіп?)))
-
Думала не оновляти, але ж гади і так знають все про нас .і якщо не оновити то попадати на штрафи не хочеться…Або повістки будуть слати з часом в електронні кабінети і теж штраф….
-
Там написано не заповнювати behalf on, тобто від імені. На цьому багато хто проколовся, і я в тому числі :)
-
Сиджу думаю, всі по різному говорять
-
Номер у назві документів це порядковий номер чи номер группи до якої треба віднисти документ у explanation letter і document check list? "Призвище - Ім'я - Тип документа - Номер документа"
-
Ви оновите дані ?
-
Я військовозобов‘язана
-
А ви жінка ...а я думав мужчина.. Так ,а ви чого переживаєте...
-
Не впевнений на 100%, бо не мій випадок, і я не памʼятаю всіх граф. Але ви маєте вказати десь, що були заміжні, якщо були зміни прізвища, то вказати їх всі, прикласти копію і переклад свідоцтва про розлучення. Дані колишнього чоловіка, як ви заповнюєте для себе, мабуть, не потрібні. І якщо у вас було дівоче прізвище, а потім прізвище чоловіка, то довідка про відсутність судимості має бути на всі прізвища
12 Jan 2024, 17:45
223453/434439
3 minutes ago