PR CUAET
-
Дуже, дуже вам дякую!🙏 Так, так, я з комп'ютера заповнюю все
-
Так, тут тільки поточний партнер. Але дуже-дуже раджу заповнювати не з телефону, а з лептопа або стаціонарного компʼютера. Можуть не зберігатись форми або вибиватись помилки з телефону, таке було в чаті. Та і розібратись легше з компʼютера, на великому моніторі, з усіма елементами інтерфейсу)
-
Ще майте на увазі, більш за все, вони ще і дзвонити йому будуть, тому що ви саме цей досвід подаєте на імміграцію. Йому і новому. Так що краще якось попередити і домовитись , щоб вони по телефону не сказали якусь гадость . А це вже етап за пару днів до видачі номінації
-
К слову, после получения пр вам паспорта все равно нужны (вы будете ездить за границу с "родным" паспортом и канадской карточкой)
-
їдете в консульство і продовжуєте паспорт. запису не потрібно. апостилю не потрібно
-
Насколько я понял система лежит с сегодняшнего дня, а отсутствие автоматических подтверждений в моем случае с начала июня. Не хочется лишний раз их тревожить, абы себе не навредить, но видимо лучше будет повторно отправить.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка як ловити слоти в консульство для продовження паспорта свого і двох не повнолітніх дітей?
-
А ви впевнені, що повертають гроші за подачу. Я читала, що лише той хто подався до 30 квітня 2024 може отримати refund.
-
Я писала вище повідомлення сьогодні: система лежить, якщо ви НЕ отримуєте автовідповідач = ваша повідомлення до імміграції не доходить
-
Як мені сказали вона працює з проблемами з червня. Я відправляла в 20х числах червня - та сама проблема
-
Всем привет , прошлый работодатель прислал лист Record of employment (ROE) Но указал в занятии не ту профессию по которой я работала , я вот только собиралась идти к нему чтобы подтвердить прошлый опыт работы.. но то что он указал в этом листе не подходит мне по ноку.. как быть в данной ситуации?