PR CUAET
-
Добрий вечір, @OstapBosak підкажіть будь- ласка, яка це форма від батька на імміграцію дитини? Коли дитина- моя депендент і ми разом подаємось на pr, з чоловіком розлучені.
-
Знайома подавала витяг перекладений канадським перекладачем. Уже з пр
-
@OstapBosak , привіт! Не бачила, можливо раніше запитували , якщо людина , яка йде в заявці з головним аплікантом має два громадянства , чи потрібно додавати свідоцтво про народження , паспорт другого громадянства ( не українського)? Те , що вказувати наявність іншого громадянства я розумію , але не впевнена чи потрібно прикріпляти якісь документи Щиро дякую за поради та підказки!
-
І немає жодних опцій, щоб підгрузити додатково щось
-
Вибираєте в списку sub categories tr to pr в ircc secure account і з легкістю підв язуєте свою заявку, але там далі нова проблема, пише що від вас не потрібно жодних документів і показує стару біометрію, перевірте, чи у вас так буде, якщо так, то це глобальна проблема
-
Брат оплатив через форму і добавив в аплікацію на другий день прийшов мейл що добавлено
-
Робіть через банк фізичний значить 🤷♀️
-
Та просто на моїй виписці навіть контактів банку не має🙄
-
Куди звертатися, можете адресу дать?
-
З банку я робила так: обираєш в онлайн банкінгу транзакції одного відправника - роботу - в фільтрах транзакцій і ставиш період часу який вас цікавить. Буде показана лише зп, решта транзакцій відфільтрованого буде. Друкуєте - перекладаєте і переводите кошти на юзд/Кад (мені радили) - завірити можна ще
-
Чи не потрібно? Краще мабудь податкова довідка, ось тому і запитую)))
-
Ну це ясно, просто не дуже зрозуміло що це за документ зовсім, довідка від пенсійного/податкової в мене є, там все чітко і зрозуміло, а така виписка мене турбує, напевно потрібно взяти довідку на фірмовому бланку від банку щоб було схоже на документ