PR CUAET
-
Нужно прийти уже с оплатой .
-
окей... спасибо. Напомните пожалуйста, в ТОронто на месте можно платить?
-
Я був 469 і подався
-
Так
-
Дивно. Але без документа з фото не думаю що пустять на літак.
-
подскажите по поводу фото для ребенка, написано 100*150мм... Рил? тип 10 на 15 см????
-
а вони вам видали якийсь документ відразу? до платстику?
-
Я читав що літають з хелс картою, але не на 100% впевнений що так можна завжди і з будь якою компанією
-
На сайті консульства вказаний спосіб оплати
-
О дійсно?! Підкажіть будь ласка номер, за яким ви додзвонилися? А також яку інформацію надавали ( номер аплікації, чи uci…) щоб вони знайшли ваш аккаунт, будь ласка.
-
Підкажіть, в результаті у вас в Резерв+ видна канадська адреса? У чоловіка знову видна українська, хоча зазначив канадську
-
Отримала довідку від Молдови. Робила через консульство, та сама ідея, що з українським: завантажила форму з сайту, заповнила, приклала копію паспорту, сплатила money order, відправила разом із другим конвертом. 15 травня - 15 липня
-
Дали одразу бумажку з номером айді, користуватися до того як прийде пластик, але вона без фото.
-
Як то знову ... Якщо перше була українська,вона так і буде .. Змінити дані наразі не можна.. В наступному оновленні додатку
-
Підскажіть будь-ласка приблизну суму супроводу з консультантом, тому, що мені зарядили 6500$ до таксу
-
Скажіть будь ласка, на етапі подачі на номінацію буде форма, де потрібно вказувати країни в яких побував протягом ост. 5-10 років? Так як ми на куает заповнювали. Чи це вже на федеральному рівні?
-
Порадьте найкращого міграційного консультанта будь ласка 🙏🏻
-
Але в GCKey досі документи не отримані. Вже два тижні після загрузки файлів в таблиці. Можливо хтось вже мав таку ситуацію? Через який час статус змінився на отримано? Бо перші документи вони отримували на слідуючий день після загрузки. Я вже і через веб-форму продублювала. Не допомогло(.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Прийшов продовжений стаді перміт,але без позначки CUAET. В універ подавали стаді перміт з позначкою CUAET. Як я розумію,за перший рік навчання вартість буде становити як для громадян, а як в такому випадку будуть розраховувати вартість за наступні роки навчання,якщо на той момент ще не буде PR?
12 Jan 2024, 17:45
223573/425602
3 minutes ago