PR CUAET
-
Казали колись в минулому чаті що від 3 місяців начебто , до того ж в Канаді ви теж могли міняти адреси, але люди деякі навіть вказували періоди 2тижні -1 місяць
-
@Lana2029999
-
Теж саме, при реєстрації вказував канадську, але все одно підтягнуло з банкінгу українську прописку. З цієї групи людина звонила в консульство щодо адреси, сказали по телефону, що все одно, головне qr code
-
Слушайте, было ещё письмо так по этой программе написано что не надо платить - просто выбрать место где сдавать биометрию и идти с этим письмом. Там письмо со штрихкодом внизу
-
Кожен універ приймає індивідуальне рішення?
-
Мені декілька разів не приходив автовідповідач, але протягом пару тижнів, я отримував листи з підтвердженням, що документи були прикріплені до справи.
-
Допоможіть розібратися, будь ласка. Канадець common law може подавати на PR по цій програмі тільки жінку-українку, її дітей, але не її батьків, так? 🤔
-
Доброго вечора! Напишіть,будь ласка, хто знає, у мене диплом на українській і англійській мовах, а додаток лише на українській мові,то чи потрібно робити переклад самого диплома чи просто додаток до диплому потрібно перекладати?
-
Я теж 22 березня з Канади теж чикаю
-
Також номер Ірини є у закріплених. І @OstapBosak теж спеціалізується по Атлантичних провінціях.
-
Привет,кто пользовался курьерской доставкой для загранпаспортов DHL и VFS. Global . Какие остались впечатления,кто пошустрее будет и понадёжнее?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, а якщо є pr у Канаді, чи можна поїхати по u4u до штатів?
-
Подавати буде жінка сама себе (по цій програмі аплікант - саме українець, хто хоче отримати пр, а не канадський «родич»), і депенданти йдуть за нею паровозом (наприклад діти до 21 року, якщо не помиляюсь, не одружені і тд). Батьки цієї жінки вже не є її депендентами, тому під цю програму не підходять
-
Привіт У нас : 10 квітня в Едмонтоні отримали наші витяги з дії 10 липня ми отримали наші довідки Рівно 3 місяці
-
добрий вечір. підкажіть будь ласка, при заповненні заявки в ЕЕ є питання в Application/profile details — Date (person) first became qualified to practice in this occupation— якщо поточний NOC і робота останні 5 років як software engineer, освіту маю engineer але не в computer science, яку саме дату вказувати як набуття кваліфікації - дату отримання диплому, але не по спеціальності чи коли почав працювати по поточному noc?
-
Дякую) Ну так, звісно, я неправильно висловилась, малося на увазі, що канадському родичу батьки дружини не близькі родичі, тому їх не подають.
-
Loe + заповнена, підписана Форма IMM5546, у рядках написати N/A (Not Applicable).
-
Початок роботи по Нок
-
Добрий вечір Підкажіть, чи є тут хто перездавал екзамен по Celpip по якісь одній частині (наприклад рідінг) ? Чи взагалі таке можна зробити ? Чи треба йти знову здавати по новій ?🤪 Дякую 🙏🏻
-
Неможливо так, лише по новій
12 Jan 2024, 17:45
223605/429919
about a minute ago