PR CUAET
-
Брат оплатив через форму і добавив в аплікацію на другий день прийшов мейл що добавлено
-
Робіть через банк фізичний значить 🤷♀️
-
Та просто на моїй виписці навіть контактів банку не має🙄
-
Куди звертатися, можете адресу дать?
-
З банку я робила так: обираєш в онлайн банкінгу транзакції одного відправника - роботу - в фільтрах транзакцій і ставиш період часу який вас цікавить. Буде показана лише зп, решта транзакцій відфільтрованого буде. Друкуєте - перекладаєте і переводите кошти на юзд/Кад (мені радили) - завірити можна ще
-
Чи не потрібно? Краще мабудь податкова довідка, ось тому і запитую)))
-
Ну це ясно, просто не дуже зрозуміло що це за документ зовсім, довідка від пенсійного/податкової в мене є, там все чітко і зрозуміло, а така виписка мене турбує, напевно потрібно взяти довідку на фірмовому бланку від банку щоб було схоже на документ
-
В мене був 16 сторінок PoF. Це з перекладом. І була ще довідка з банком де просто баланс і виписка за пів року. Але ми мали окремий рахунок доларовий куди саме з метою PoF складали. А гривневий рахунок не прикріпляли, писали LOE що тим рахунком користувалися постійно і там надто багато транзакцій
-
Ми використовуємо податкову. Там є зп і щомісячна сплата податків по зп. Правда документ не з України, але здаєтся з дії можна нормальну довідку з виплатами зп і сплатою податків зняти
-
Це має бути як мінімум англ мовою бо це докази а Канаду і гривня переведена на юзд/cad (в мене)
-
Ну виписка така собі, ну дуже дивна, я б не прийняла таку на місці офіцерів))))