PR CUAET
-
Доброго ранку. Другий перміт не анулює перший, вони обидва валідні протягом строку дії, зазначеного у них. Але відповідно до умов окремої програми уряду щодо можливості навчання за ворк пермітом, навчатись за програмами більше 6 місяців Ви можете по своєму першому перміту лише до строку закінчення його дії. По другому так навчатись не зможете, бо це по суті ніяке не продовження першого перміту, а кожен раз новий ворк перміт. Ось тут офіційна інформація www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
Думаю, так, хоча саме цю програму я не знаю подробиць. Сенс WES у тому, щоб підтвердити Ваш рівень освіти у відповідності зі світовими (у тому числі канадськими) вимогами. Бо без спеціальної процедури підтвердження диплом, виданий в Україні, має дію лише в Україні. У будь-якій іншій країні треба проходити відповідну процедуру.
-
Що саме отримав?
-
Я Вам відповіла в іншій гілці. У вимогах до програми написано, що треба додати саме оцінку Вашого рівня освіти. Для Канади це, як правило, саме WES. Але подробиці цієї програми розпитайте у відповідній гілці t.me/prcuaet/39954
-
там треба інформацію вказувати якої в вас наразі немає можливо (номер). Підвантаження доків після ІтА
-
Tak
-
Ждёт муж с 21 января
-
жодних проблем. нічого робити не потрібно
-
Дивлячись яка програма
-
Джоб офер в вас є Але він не дасть вам додаткові бали бо він не LMIA/LMIA exemption
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 Загружайте по этой ссылке