PR CUAET
-
А нужно им отправлять подтверждение сдачи мед. экзамена? Или они автоматически всё получают?
-
В скріншотв ніби все вірно Головне в кінці дивіться щоб не додавало додаткових балів
-
Підскажіть, хто здавав тефак- на який день отримали результати? Бо розмите 2-4 тижня з офіційного сайту- мене не заспокоює☺️
-
Ви маєте на неї податися.
-
tr to pr
-
О, дякую
-
Чому не підходить? ielts.org/take-a-test/booking-your-test/one-skill-retake
-
Так звонив наш бухгалтер, вони сказали що на перевірці крайній термін до 12 серпня
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, який вид програми ви вибирали, коли додавали аплікацію на Gckey?
-
Ви дзвонили ? Що вони казали по цьому приводу? Бо ми один раз додзвонились, а інші рази по 3 години чекали , це якийсь капець
-
Я теж в березні подала і тільки вчора отримала tax return money тому це ок, у них завжди так довго
-
На третій робочий день
-
Бо консультанти-українці перевантажені зараз. До них велика черга. Шукайте не українців. В Канаді багато консультантів та адвокатів, які нічим не гірші, і черг до них довгих нема.
-
В нас також тиша с 6 березня
-
Зверніть увагу що Record of Employment і Refference Letter - це різні документи. Скорше всього вам необхідний Refference Letter для IRCC.
-
Тому що так написано на сайті IRCC. One skill retake підходить лише для одного стріму - EMPP. Для всіх інших - необхідно перездавати весь тест, всі секції.
-
А чому ні?😂
-
Ви можете дати номер вашого бухгалтера. Бо мій бухгалтер, впав на ігнорування. І на мої питання вона нічого не відповідає
-
Можно, мій знайомий літав у Рим подаватися на паспорт
-
Будем звонить им 🧐
12 Jan 2024, 17:45
223873/430578
4 minutes ago